In a world full of lies we live to tell

Sundayyyyy, förjävla gött. Tänkte tella lite om helgen och så. I fredags firade vi ju farfar och sen vart det halloween fest. Hade en trevlig tid minsann. Lördagen innebar mys hos farmor och farfar sen filmkväll med min pärla Julia. Mys som bara den. Imorse vaknade jag hos henne och sedan aggerade jag gymnastik lärare i någon timme, riktigt kul faktiskt. Nästa söndag igen blir. Efter det åkte jag och träffa släkta eftersom mina norskar åker hem idag, sad but true. Nu snart ska jag på kalas, blir nog mys. Men det var lite det, så vi hörs guapas. 

Lite bilder från helgen, snådde av Ebba och Stina hehe, badass osv. Bra helg iallafall!

Hela världen är min

Hellu på er, torsdag todayyy. Har pratat med min saknade becca i någon timmw precis. Så himlans skönt. Torsdag innebär att det är fredag imorgon, för gött. Wooopwooop. Och fredagen innebär att jag ska fira bästa farfar, sen iväg till Louise där Freja och Stina väntar för att fixa oss inför halloweenfest. Blir nog bra det! Plus att det är lov till veckan med och jag har massaaa fint folk runt mig, kan inte klaga alltså. Nu måste jag läsa klart svenskan, helvete är vad jag känner inför det. Där kom ett klag ändå. Men vafasen, bara att köra på nu. Byeee på er!


Vår historia är som en fjäril på nål, vacker att titta på men vingar som inte slår

 
 
 
Helluuuu, onsdag, halva veckan snart gjord. Måndag var segdag, glömde dator och så vidare, för kul. Träffade Viktor på tåget så tog följe med han hem och stod och prata i någon timme. Trevligt och det förde med sig halsont inte lika trevligt.. Igår hade vi värdegrundsdag i skulan och när jag kom hem skulle jag va duktig och gå till banken, som var stängd haha... inte så kuuult i kylan. Mötte iaf på bror min och stod och prata ett bra tag, trevligt det med, nuuuu måste jag skynda mig massa!
Hade nada bilder så denna fick det bli, once again

Har vi varandra så har vi vad vi behöver

 

Hellu! Söndag och jises vad helgen gick snabbt.. Men bästa helgen på länge ändå. Började min födelsedag med glasstårta på tåget, har för bra folk runt om mig, tack! Annars var fredagen mys med familjen, sen spendera kvällen och natten med bra folk. För trevligt. Igår var det ju "klassfest", väldigt kul till en början, har en väldigt bra klass, tur det. Tog bussen tillbaka till stan, mötte upp trevlig människa en stund och gick sedan hem. Och vet ni idag fyller världens bästa pappi år! Grattis till han och adjö till er, nu ska jag kolla oth. Som jag saknat det.

Kanske inte bästa bildern a men vafasen, mina nya shoes, glasstårta på tåg, fina klasskompisar och me and Klara 


.K.Ä.R.L.E.K.

Ge mig lite daaa
 

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

 
Hej guapas, har insett att jag fått någon ny rutin att blogga på torsdagar. Inte bra.Men jaja, once again så är det torsdag fyyyyy vad snabbt det går alltså. Har inte gjort mycket mer än att gått i skolan, umgåtts med mammsen och sprungit i affärer den här vecka, pluuuus att jag haft kick n' box idag, fy vad kul, antar att jag får välkomna träningsvärk men vafasen. Imorgon är det fredag, den nittonde vilket innebär att jag fyller, yey eller ja. Blir att fira på lite olika håll, först med familjen sen med friendssss. På lördag är det ''klassfest'' som gäller. Mycket nu alltså. Nejda men jag mår bra fasen, livet flyter alltså. 
 
I just wanna use your love tonight, I don't wanna lose your love tonight
 

Vissa saker kanske dödar mig allting kan va över imorgon

 
Hejjjjj snyggingar. Är på bra humör så tänkte att varför inte göra ett inlägg här liksom? Har inte skrivit om min vecka men har inte så mycket att berätta om den heller! Den har beståt utav skola, fina vänner, närapåattmissabussen-upplevelser, övernattning hos Julia, träff med farmor och mys hos faster med henne och Totte, eller ja lite av det jag gjort iallafall. Imorgon är det friday, för gött alltså! Ska ta en lugn helg och har inga planer för den, eller jo kanske ska mysa med tjejerna men annars så. Låter bra tycker jag minsann. Aja somsagt är jag väldigt glad, vet inte ens varför, men det rullar nuu. They see me rollin' osv. Men byeee på er ska ta mig en dusch nu, och så får ni en dånhär bild för har typ inga bilder, men den är kult jao.
 

Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick drömma om den framtid som vi aldrig fick



 
 
 
Mammas gata - cover Joakim Gissberg, värd att lyssna på må jag säga 

Live while we're young

Helllllu! Söndag redan, jises kändes som det vad nyss jag skrev om att jag såg fram emot helgen! Men jag har iallafall haft en bra helg så jag klagar inte. Började fredagen med skola, åt middag hemma och spenderade min kväll med xFactor och lite catch up med någon jag inte träffat på länge. Det var trevligt faktiskt. Lördagen började jag med en promenad med Andreas, sen åt jag hos mammsen och spenderade sen kvällen med mina tjejer. Somnade rätt sent med Frej vid min sida. Idag har jag inte gjort mycket mer än att kolla pll och legat i min säng, min förkylning och halsont är inte snäll just nu.... Men vi hörs!


Ville va hög på livet men gjorde självmål

 

Heeeeeej! Har inte bloggat jag vet, och jag orkar verkligen inte bry mig om jag ska vara ärlig. Har det bra i skolan med fint folk och dagarna går fort som bara den. Har trotts tre kilometer springning i spöregn haft en bra dag. Gick ner på stan efter skolan med Emelie och Mikaela, tog en fika, satt och prata en bra stund och kollade affärer. Hur trevligt som helst. Kom hem ganska sent och nu är jag trött som bara den, ska snart sova men först ska jag komma klart på pll. Imorgon är det fredag vilket innebär helg, för bra! Ska träffa Andreas imorgon som jag inte träffat på hur länge som helst känns det som, så ska bli trevligt att träffa min friend igen! På lördag ska jag umgås med mina tjejer igen, förjäkla bra. Tror det resulterar i att helgen inte kan bli annat än bra! Vi hörs!! 

Här får ni en gammal bild med, har inga nya bilder hehe.-


If I could turn back time

Går och lägger mig, orkar inte skriva om dagen haha.. Men vi hörs imorgon, ska dejta kudden och Pll nu minsann, nästintill perfekt!

RSS 2.0