Jag ska aldrig mer tro på något som känns omöjligt. Något som dig och mig.

 
Hej godingar. Är förvånansvärt pigg. Klar för längesedan och tåget går inte förens 07.51 hihi. Idag har jag inget annat än skola planerat, så får väll se vart dagen tar mig. Vi hörs guapas.
Bilder med min superbraiga webcam eller ja haha. Ser iaf ut såhär idag!

Visst du kan rycka på axlarna, spela ball och fast du tycker att du lyckas vet jag iallafall

 
 
 
Hej snyggingar! Dagen i skolan gick väldigt snabbt. Eller ja sista matten var seg. Efter skolan tog jag bussen med några klasskompisar in mor stan och mötte upp Elin och Fiffi. Gick på stan ett tag, tog en fika på espresso house och införskaffade mig ett par nya blåa jeans. Välbehövligt må ni tro! Efter det gick jag och mötte pappsen och gick upp till gammelmormor. Myyys var det.Imorgon går vi långdah. 15.30 hehehehheh, jättekult. Men trivs bra så hellungt faktiskt! Aja nu ska jag duscha och lägga mig och kolla några avsnitt skins. Blir toppen däää.
 

Som bästa vänner som har tagit det till nästa level där vi bara hoppades men fick se vad som hände

 
 
 
Sitter och väntar på att skönheten nedan ska komma hit. Idag är det ganska kort dag, 14.20. Efter det ska jag nog kolla ner på stan en svänga sen besöka min gammelmormor. Helt okej lektioner idag, utom att vi har naturkunskap i en timme och fyrtio minuter. Vill inte det faktiskt haha. Aja vi hörs sen guapas.


När alla säger nej ska jag säga ja

 Är dålig på att blogga jag vet det. Har haft mycket annat för mig. Helgen spenderades till en början hos Fredrik på fredagskvällen. Väldigt trevliga människor! Lördagen spenderade jag till en början med Freja och sen mot kvällen hos faster som fyllde år. Söndagen var en riktig slödag, men väldigt gött var det, behövdes! Kanske kommer bilder från helgen i ett annat inlägg. Ja iaf, idag är det tisdag och andra skoldagen på första riktiga skolveckan är gjord. Fick datorerna idag med, inga som helst fel. Klassen blir bara bättre och bättre så ska verkligen inte klaga! Trivs väldigt bra på Klara med, stort plus juuu hehe. Aja livet är bra helt enkelt, allt är bra, allt fint folk runt mig är bra och jag mår bra. Allt för mig! Hörs senare eller imorgon, tänkte nämligen komma igång med bloggande nu igen. Wish me luck! Byeeeee!
Ni får en bild på mig och Florentina också, måste säga att bilden pryder min datorbakgrund braaa.

Saknar er

Snodde bilderna av Micaela heheheh. 

.


Allt jag kan tänka på är du

Första dagen på Klara gjord! Det känns braaaa. Trotts det inte perfekta schemat men. Nu blir det powerwalk med min gosEmma. Livet är bra må ni tro.


Etiquette for a lady

http://etiquetteforalady.tumblr.com

Vem bryr sig om hundra år?

Hellu! Vaknade imorse och var trött som bara den, fick ju ställa klockan eftersom jag skulle på möte. Vi somnade sent igår efter en hel del one tree hill. Men det gjorde inte så mycket ändåå. Mötet med mentorn gick väldigt bra, är nästan sugen på att börja nu. Känns som om det kommer bli sjukt bra faktiskt! Men på onsdag drar det igång igen! Och för att njuta lite extra av sista riktiga sommarlovskvällen bestämde jag, Emma, Julia och Freja för att ha kräftmys. Hur mysigt som helst var det! Dom har precis gått och jag ska, för en gångs skull snart lägga mig, eller ja om någon timme, måste börja vänja mig vid att sova ordentligt igen haha! Jaja vi hörs imorgon eller så.


Lojalitet alltid nummer ett på listan

Hej där! Har precis sovit någon timme och ätit största middagen på länge. Inga fel. Är trött fortfarande eftersom natten hos Becca endast erbjöd en och en halv timmas sömn. Sov hos Becca inatt eftersom vi hade "hejdåfest" för henne igår. Hade en riktigt riktigt bra kväll. Nu har hon flyttat, långt ju... I fredags hade jag också en trevlig kväll med trevlig folk. Så sista helgen på sommarlovet är inte alls att klaga på. Imorgon ska jag på möte med min blivande mentor. Går nog bra, snart börjar vi, sådär kul. Men jaja.. Nu ska jag göra mig en kopp te och sätta på ett avsnitt one tree hill. Galet bra. Pussss.


Åh gud det gör så ont att något så nära kan va så långt bort

 

Spenderar all min dyrbara tid med mina vänner. Ärligt skola snart, dör lite av bara tanken. Men blir nog bra! Idag har jag varit i Karlstad med Fiffi och Elin och kollat bio. Magic Mike, väldigt bra film. Och Channing Tatum och Alex Pettyfer, vilka människor. Ni får en bild på dom här under. Kvällen har jag spenderat med lite folk och tillslut hamnade jag, Emma och Ingrid hos Emma där vi skålade in Ingrids födelsedag. Grattis till henne! Aja nu snart ska jag sova, väldigt trött efter inatt, somna sent och vaknade tidigt. Men vi hörs imorgon eller sen eller vad det nu blir!

Channing Tatum och Alex Pettyfer, vilka stjärnor, gjorde helklart hela filmen!

Min mat, bakad potatis med skagenröra, himelskt hehe


Jag saknar hur vi prata ut

Hej snyggingar, antar att ni är sånna huh? Spenderade min dag igår och i förrgår med Elin och Fiffi, har saknat att umgås med dom, på kvällen igår umgicks jag med Becca också. Så himla mys, vill verkligen inte att hon ska flytta ifrån mig nu men men. Är la så när alla går olika vägar på gymnasiet! Sov ensam inatt med, det var ensamt haha. Nu ligger jag och pratar med mammi i väntan på att Emma ska komma hem. Ska umgås med henne och Julia idag. Kan ju inte bli annat än bra med dom två godingarna liksom! Aja vi hörs Hörni! Pussss.


För när man vänder sig om och ser hela livet som en dröm, ja den känslan är så som när man har sett igenom en lögn

 

 

 

Hej friends. Har spenderat senaste dagarna med riktigt bra människor och haft det riktigt bra. Njuter av sista dagarna på sommarlovet, vill inte börja skolan just nu men men. Orkar inte skriva så mycket just nu men tänkte bara säga att jag lever och så. Nu inväntar jag one tre hill mys med min nattgäst. Pusssss.


För vi är inte sånna som i slutet får varandra

 

Hej brorsor! Nejda men hej. Ligger i mitt rum och kollar one tre hill, kom hem för någon timme sen efter att spenderat natten hos Emma. Jag, Emma och Julia lagade mat och åt igårkväll. Spenderade även dagen i Emmas stuga med fika, båtåkande och fyrhjulingsåkande. Becca och killarna kom också på kvällen. Himlans mys. Är rätt trött nu eftersom vi somna sent inatt, men en anledning till att ligga inne och kolla oth, så inga fel. Aja vi hörs!


And I be waking up feeling sastified but guilty as hell

 
Heeej friends. Har inte gjort alls mycket på senaste. Har varit dåligt väder så inte så lätt att hitta på något. Har mest umgåtts med min Emma, kollat oth och vart hos min bästa mamma. Men igår hittade jag på något för en gångs skull. Umgicks med fint folk, badade och hade allmänt trevligt. Idag har jag inte gjort mycket annat än att umgåtts med mammi. mys de. Nu ska jag kolla oth, trött som aset. Konstigt juuu... Aja vi hörs friends.

Ett fel närmare rätt, ett sätt att se på saken

 

Hej, tänkte berätta lite om min helg. Eller ja berätta och berätta. Fredagen spenderade jag i nybble med massa fint folk. Väldigt trevligt. Kom hem igår och spenderade kvällen med massa fina tjejer hos Madde och sen ute. Riktigt trevligt det med! Har helt enkelt haft en toppen helg. Idag har jag inte gjort mycket mer än att umgåtts med trevliga tjejer. Ni får lite bilder på mig och lite av folket jag umgicks med.

Fina vännerhar jag alltså! Jag och Freja bara råkade stänga ute Emma imorse också hehe..

Det fanns ingen bara du men jag är lyckligare nu

 
Hej hörni, ville bara höra av mig och säga att jag lever hehehe. Som om ni undrat. Igår var jag ute och åt med becca, mys var det. Idag har jag spenderat dagen med mamma, one tree hill och nu mot kvällen en promenad med Dreas. Mår bra som fasen och ska inte låta någon eller något förstöra det nu. Imorgon blir det ut en bit utanför staden för att umgås med massa fint folk och spendera natten där. Men nu ska jag återgå till oth, så bye guapas.
Har bästa webcamen ever, elllellelleler?

Filmtips - LOL


Jag skulle inte ens va hälften utan det jag gör

 

Hej på er! Hoppas ni blir förvånade när jag bloggar, blir nästan förvånad själv faktiskt. Ja jag suger på att blogga men har vart så mycket på senaste, var ju i Norge. Hur mysigt som helst var det att få spendera dagar vid kusten med finaste faster, kusin och Jonas. Ni får nog bilder därifrån någon dag. Kom hem i söndags och igår tog jag och världsbästa Emma en tripp till stockholm, väldigt bra dag må jag säga! Hittade en hel del faktiskt. Idag har jag umgåtts med Becca, väldigt trevligt har det varit. Och nu snart ska jag lägga mig och sova. I min egna säng, himlans gött. Förövrigt mår jag bättre än någonsin, livet flyter på och jag går med ett leende på läpparna mestadels av tiden. Förmodligen på grund utav alla fina människor där ute som gör mig glad. Ni är bra mina nära och kära. Ska gå nu, bye!


RSS 2.0