Vi höll om varann och sa, i natt så är det du och jag



Igårgjorde jag och Elin oss iordning hos henne i sällskap med Clara. När vi var klara och klockan närmade sig halv åtta fick vi skjuts till Viktor där vi träffade gamla klassen. 9B för en kväll igen. En riktigt bra sådan.  Min kväll slutade timmar in på natten. Somnade brabra efter ett par timmar prison break och prat. 
Jag och Madde haffade en vit älg. Ärligt då, det finns väl fan inte vita älgar elle?
Jag och bästa vän. Han bjöd mig på pizza idag med. Lalala vad snäll han är. Har fler bilder men de är inte i så bra kvalite osv så skippar dem.. Ikväll ska jag mysa med min efterlängtade Becca. ÄNTLIGEN. Byeee.



.


Vårkänslor

Jordgubbar på balkongen i solen framkallar vårkänslor minsann. En bra måndag. Längtar efter tisdag minsann.


Söndag

Dagen börjar bra


Gårdagen

Spenderade jag med Madde. Var längesedan vi träffade så det var himla gött med en catch up. Kom hem vid ett-tiden då jag somnade som en stock. Välbehövligt!


Rebecca Andersson

Grattis bästis. Nu saknar jag dig så det känns i hela kroppen ska du veta. Men vi ses snart! Hoppas du får en så jäkla bra dag för det är du värd. Så himlans glad att jag har dig! Och trotts att du bor några timmar bort vet jag att du alltid finns där och du ska veta att jag alltid finns här! LOVE YOU.

Bild i repris. Fin är duuuu. 


Coola kids kan aldrig dö


Torsdag och fredag

'
Min torsdag spenderades som sagt med massa frukt, goda tjejer, bastu och te. Finaste bilden på fina tjejer.

Fick en fin bild av Freja. Världens omtänksammaste vän!!!!!

Efter innebandy kollande begav jag mig till Julia för taco mys. Super. Nu är jag hemma in ma house igen.

Anna Graceman och Rachel Crow

Tänk att vara elva och sjunga såhär.  Duktiga tjejer. Vet att videorna är gamla men de är ap-bra så.


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen. Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.

 
Orkar ärligt inte skriva om vad jag gjort osv haha. Har fått tillbaka det mesta av mitt positiva humör som min kropp tog ifrån mig igår! ikväll blir det bastu med braiga tjejer. Imorgon är det kort-dag sen lov!

För satsar man inte kan man inte vinna, men måste man vara en vinnare ?


-


Vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den? Och vad vet du om hur hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

 

 

 

 

Perfekta dagen
Den perfekta dagen för mig börjar brevid någon jag gillar cp-mycket. Den är på sommaren och fortsätter mer timmar i solen. Frukost och lunch med bra vänner ute. Kvällen spenderas med en massa fina människor och avslutas inte fören sent på natten brevid någon jag gillar sådär cp-mycket. 



Vad är kärlek?
Kärlek är att kolla på någon och känna hur det pirrar i hela kroppen. Det är att skina upp som ett fån varje gång man ser personen le. Att kunna dö för personens lycka. Att dras till varandra och inte veta varför. Att inte kunna hålla sig ifrån varandra. Att sakna så det gör ont. Att alltid komma tillbaka till varandra. Men det är också tårar, svek och falska löften. 


Inte min bild


Min dag
Kommer jag spendera i min säng eller vid datorn. Dessutom kommer dagens bästa kompisar vara värktabletter, halstabletter och nässpray..


Min bästavän
Har många bästa vänner och därför kan jag inte skriva en här. Men kan visa fina sms jag hade fått när jag vaknade imorse. Bästa vän hjärtaaaa. 

 


Ett ögonblick...

är något som kan ändra allt vilket jag insett på senaste.


Det här hade jag på mig idag
Stor stickad tröja och en t-shirt

Sjuk, osminkad och sliten <33333


Hur många sms finns det i min inkorg? Och vem har jag fått mest utav?
Inte en aning om hur många det finns där. Är en del. Och de flesta är från fina männsikor minsann. 


Låtar jag kan lyssna på om och om igen
Tryck på bilderna/texterna, några av de låtar jag kan lyssna på igen och igen..





 

Det här är jag beroende av

Den jag har i min hand på bilderna där uppe. Helt.jävla.iphone.nörd.behöver.hjälp.

En bild på mig och 10 faktapunkter om mig

 
Kände för att ta en bild på mig själv som nörd. Mammas glajjer <33
  • Jag är sjukt avundsjuk på människor som fick allt. Ni vet snygghet, det vill säga både former men också vältränad kropp. Fint ansikte, snygga drag och naturlig skönhet.. 
  • Jag är svag för skägg. Ärligt så snyggt. På de flesta iallafall. Nu menar jag inte något jävla ''tomte-skägg'' men lagom. 
  • Jag vill ha lite kärlek. Give it to me daaa. 
  • Jag har världens bästa vänner.
  • Jag har rutiner som jag ogillar skarpt om jag missföljer. Därför har jag tider för det mesta, när jag ska gå upp. Mellan vilka timmar jag får duscha. När jag ska sova.And so on. 
  • Jag är kär i svenska quotes. De flesta är ologiska och på någor sätt gör det dem så sjukt bra.
  • Jag vill verkligen inte vara sjuk. Det är dödstråkigt och jobbigt.
  • Jag älskar att få vakna brevid någon. Att slippa sova ensam och kunna ligga kvar hela dagen med någon jag trivs bra med.
  • Jag ogillar människor som inte säger saker rakt ut.  Eller ogillar inte männsikorna, men den delen av dem. Till exempel vad de stör sig på, varför de är sura eller vad de vill med saker.
  • Jag är sjukt trött på skolan just nu. Skulle göra så sjukt mycket för att få åka iväg till något varmt ställe med mina kompisar och bara få leva lite. 

 


Vad vore jag utan er

Ja vad fan vore jag utan er en dag som denna ?


Bad-terapi


You drown your heroes in red wine

Hej på er. Längesedan jag skrev här påriktigt. Har mest varit massa tråkiga bilder. Sedan jag skrev senast har jag hunnit med att träna som bara den, lyssnat på tusentals låtar, gått i skolan och kämpat mot min förkylning. Inatt sov jag dåligt som bara den. Jag sommnar vanligtvis vid tio tiden om inte tidigare. Men igår kund ejag inte somna förren 12, efter det vaknade jag flera gånger under natten. Och när jag vaknade imorse kände jag inte alls att jag var i form för skola, varm och förkyld som bara den. Men drog mig iväg endå då jag har utvecklingssamtal. När jag kommer hem efter det ska jag ta mig ett bad, dricka mängder med te och knapra alvedon. FÅR INTE BLI SJUK. Roliga är att jag redan är det så kanske borde sluta ljuga för mig själv liksommmmm. Aja ska dra nu byee!


Stenhård osv
 

.


Min pärla

Skulle spela in en video på spanska, gick åt skogen. Resulterade i lite bilder dock. Peace.


Vill du hålla om mej som du gjorde för längesen


Mååååndag. Och morgonångest jag hatar dig. Snälla lämna mitt liv genast.

Helgbilder

Har hittills spenderat helgen med människor jag trivs hur bra som helst med.


.


Glad alla hjärtans dag bitches

Hellu. Alla hjärtans today. Började dagen med brakfrukost som mammi fixade. Sitter nu i skolan. Livet äger typ, ne. Men iallafall, idag ska jag träna/gå, vet inte hur jag gör. Sedan ska jag mysa med tjejerna. Perfecto. Kanske får nattsällskap inatt med! Där blev ni nyfikna, lagn bara, jag pratar om Sofia. Men får se hur det blir. Adiós amigos! ha en bra dag 

Två pussisar. Den ena är dock från igår. Tjuvstartade liteeee.

Du är känslosvall, jag är känslokall

Hej bitches! Min dag blev inte som planerad, 35 löpband och 25 rumpa fick ersätta promenaden. Gött det med! Nu ligger jag i soffan hemma hos mammsen och ska snart sova. Fyfasen vad gött. Två bilder från idag, my valentine och jag.


Jag kommer göra dig besviken, ingenting varar förevigt

Hallå där. Onsdag idag. Tänkte skriva torsdag. Usch vad segt. Snart hemma och då väntar längsta promenaden med me myself and I. Nödvändigt. Hejdå.


We both know it's wrong

Hej på er. Denna tisdag har gått någorlunda snabbt och enligt måndagsschema. Efter skulan mötte jag upp favorit Freja och vi tog senare sällskap till galaxen. En timme let's dance, lite löpband och lit emage fick det bli. SÅ JÄKLA gött efter en veckas vila. Fuck stämbandsinfesktion säger jag bara! Aja kul pass iallafall. Nu sitter och jag och äter kvällsmat och ska snart inta sängposition. Man måste ju vara fit for fight imorgon när det är skola. Livet äger sen dör man elle? Aja puss hej. Förresten har jag ändrat lite här, ladda om sidan om ni iknte ser det direkt! 
Meeee i knasiga vinklar osv. Men men. 

juliachristinas.tumblr.com

 
 
 
 
 
 
 
 


Måndag

Ville verkligen inte gå upp imorse..
Webcambilder <333

Never allow loneliness to drive you back into the arms of someone you know you don't belong with

 

Hellu, tänkte titta in och berätta lite fast om min helg. Eller ja lördag och söndag eftersom ni redan vet min fredag. så. 
LÖRDAGEN började med att jag satt inne och kolla film osv. Kände att det skulle bli en riktig innesittar-kväll. Men så blev det inte. Följde med Emma till Agnes och träffade en massa trevligt folk. Var även en svänga och hjälpte Andreas att DJ:a för att sedan gå tillbaka till Agnes. Kom hem någon gång in på natten och då somnade jag rätt så snabbt. 
SÖNDAGEN började med att jag vaknade tidigt för att somna om någon timme. Har hunnit med mycket idag. Åkte upp till FoF för att äta lunch och kolla film, mys. Kom hem och satt på ännu en film. Strastruck var en bra film! Emma kom hit och resten av dagen bestod av taken 2, just dance och pulkaåkning. Förjäkla kul ändå. Nu har jag nyss duschat och ska snart sätta på en till film. Skola imorgon hjärtaaa.

Håkan kan det där med texter han


..........

..........
..........

Allt det som inte blev

Krönika av Sandra Beijer, helt klart läsvärd! Klicka på texten nedanför för att öppna krönikan!


Om spontana idéer, sommarlov och helg

Hej på er. Min fredag blev inte som planerad men den blev väldigt bra ändå. Ett besök på maxi med min Emma för att sedan kolla innebandy. Träffade gammal vän där med, var trevligt. Efter det gick vi mot maxi för att William. Kvällen slutade med att vi hamnade hos han med han, filip och Isolde och kollade på film och så. Fick skjuts hem så jag entrade min ytterdörr runt ett snåret. Somnade som en stock vid tvåtiden, första natten jag slapp vakna utav förkylningen. LIVET HJÄRTA. Spontan kväll = bra kväll. 

På tal om spontan. Saknar sommaren, allt är fan spontant då. Inga måsten eller regler. Ingen kyla och långa vägar hem blir korta. Att vakna på morgonen utan en aning om hur dagen slutar men ändå medveten om att den blir bra. Att få umngås med galet folk med spontana tankar. Ja jag saknar det.
122 dagar till sommarlov. Till frihet. Till en jävla massa sovmorgnar. Medvetet sömnlösa nätter. Galna kvällar. Festivaler. spontana idéer. och inte minst en jävla massa press i solen. 
Löfte till mig själv i sommar: Lev när du kan, ligg inte inne och slösa ens timmar och var spontan. 

The best memories come from the craziest ideas



Happiness


Post scriptum

Snapchatta mig dåå. Julialarssson.


Om du älskar mig kommer jag lämna dig. Om du lämnar mig kommer jag älska dig.

Heyyyy. Orkar ej skriva massa, får nog av dessa tangenter i skolan minsann. HELG äntligen. Ska ta det hur lugnt som helst hela helgen. För skönt. Är träningsugen som vet inte vad, men har knappt någon röst så är inte så rockigt att träna med min förkyldning. Aja, ikväll ska jag umgås med fina tjejer. Adiós bitchatos. 
Gammal bild.
 

Ska man behöva avlida?????


A bit old but gold


Håkan går i repris


  
Är på riktigt Håkan-humör, han gör min kväll. 

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd. (Om jag inte får detta förstås hehe)


Är trött på detta väder. Allt jag vill ha är ju bara lite (mycket) sol, ett gäng vänner, en solbränna, en festival och sommar. Är det för mycket begärt älläääääää?? Obviously.

Sminkmåndag


Sometimes we just have to let things go

Hej, har haft en bra helg med massa bra sällskap hela helgen. Mår inte så värst bra i kroppen känner jag. Men Jaja vad kan jag göra mer än att dricka te som en galning ?? Ni får bilder från helgen här så kommer ett inlägg med bilder från dagen snart. Har nämligen vart hos fiffi på Nobel gymnasiet och agerat smink- och hårmodell. Riktigt kul.
PS. Snapchat me vetja julialarssson heter jag nog där!


Människor med stirrande blick. Du grät fast du inte fick

Hola guapas. IT's FRIDAY. vilket betyder att jag slutade tjugo i tolv, det resulterar i att det inte känns som jag varit i skolan. Vilken minute som helst  kommer Freja hit, vi ska laga lite mat innan träningen. En timmes Core står på schemat idag. Efter coren ska jag till farmor och farfar där resterande delen av släkten befinner sig för att äta och så. Efter jag ätit där ska jag ut till Anna med Emma, Freja och henne och mysa. Fullpackad dag lika med bra dag. Dessutom sover FrejaFrejaFreja här med. Blir bra det! Adiós amigos. 

RSS 2.0