Take back time, Roma 2011

Snodde bilderna av min kära vän Emma, så har bara redigerat dem själv

"I wear my fragrance, I don't let it wear me" - Rihanna


Pappas bästa kompis och hans tjej har varit i NY, gulliga som dom är köpte de denna till mig, fina människor det finns. Love it! 



Det är en känsla jag kan ha som han inte känner av

Hej på er! Förra veckan var en bra vecka och den här veckan är det lov, känns nödvändigt. I torsdag vart jag firad utav tjejerna, så Goa och så trevligt var det, tackar jag för! I fredags vart jag överraskad med ost och kex-kväll, hade en såå bra kväll. Kollade även på pappa som spelade lite innebandy, dock förlust med ett mål.. Surt. Min lördag spenderade jag till en början med att fira farfar som fyllde 65 och sedan med en myskväll, mysmys. Igår hann jag med lite allt möjligt, bland annat träffade jag min systerson som jag inte träffat på ett tag. Så mys. Hade pizza kväll också, en bra helg helt enkelt! Idag är det handledarkurs som gäller, inte så värst kul men nödvändigt. Vi höra under veckan! Puss o hej! 



punkt

 

Men jag lever för ikväll

Hej på er, måndag idag och jag slutade 11.50. Dessutom har jag haft en så fin helg med min släkt och min fina kille, mycket kärlek det. Idag fyller världens bästa pappa år också, grattis till honom! 



Födelsedag och dop



 

Du om någon borde förstå

Det är höst och jag orkar inte skriva men återkommer inom några dagar, dessutom är jag kär och i helgen gjorde jag något jag längtat efter länge, mer information kommer. 



Jag överanalyserar, överdriver och överväger

Hej på er! Har inte skrivit så mycket den här veckan, har varken funnit lusten eller motivationen till det.. Har haft en sådan där trälig vecka, när man bara vill ligga inne i sängen och gråta och äta till fina filmer ni vet. Men trots det så har jag tagit mig upp till skolan och klätt mig själv i ett leende, varför vara nedstämd när man kam vara glad ? Så har gjort mitt bästa för att hålla humöret uppe och ta allt med en nypa salt helt enkelt. Har ingen som helst anledning till att vara depp, lite höstdepp antar jag! Men nu ska jag ändra inställning helt minsann, ska tänka att allt är kul och att jag ser fram emot att gå upp tidigt imorgon! Försöka duger! Imorgon är det fredag och i det ser jag inget negativt. Ska spendera dagen i skolan och med de bästa tjejerna. Ska även få somna bredvid den finaste killen jag vet. Min lördag kommer bestå utav lite handboll, var ett tag sedan så blir nog trevligt! Efter det ska jag laga mat och mysa med killen min. Har även en plan på att göra något jag längtat länge efter att få göra på lördag, får se om det blir så att det fullförs, i så fall får ni veta då vad det är, kommer upp här garanterat! Nu ska jag dricka mitt te och kolla igenom tumblr, adjö godingar! OCH grattis till min fina lillasyster som fyller 10 år idag!



-

 

.




För vem går att lita på i em stad där lögner är vardagsmat


Hej på er, tänkte bara skriva lite snabbt och berätta att jag lever. Senaste dagarna har varit bra! De har bestått mest utav powerwalks, finaste vännerna, finaste killen, kanelbullens dag, innebandytittande och en massa mys med min familj. Love it när jag får spendera min tid med de jag gillar bäst alltså. Idag har också varit en bra dag, den har gått snabbt, varit solig och jag har mått bra, känns att det är höst nu. Nu ska jag ta mig en dusch, adjö! 


Jag ville va hårdare än asfalt

Hej på er, tisdag idag. Dagen gick någorlunda snabbt, har fått spenderat eftermiddagen med kusinmys, finaste godaste tjejen det där. Onsdag imorgon, hörs förmodligen då. Adjöööö!



RSS 2.0