Sore muscles happy pain

 
Heeeej. Ska hålla mig kort då jag är sjukt trött.
IGÅR så var det skola, jag hade vilodag från träningen (vilket jag egentligen skulle haft på lördag men bytte dagarna) och gick direkt till mamma efter skolan där jag spenderade natten. 
IDAG har jag varit i skolan, staratat en ny kurs, skön lärare haha! Jobbat med essay och haft Zumba. Jobbigt men kul! när jag kom hem besökte jag min nya kusin. Finaste Mika. Blev alldeles till mig, tårögd typ. Så söt. Vid sju väntade ett timmes crossmix-pass. Det jobbigaste pass jag varit på under alla mina år. JESUS vad det var jobbigt. Hör av mig imorgon!


 

Saknar

Idag är en sådanhär dag då jag saknar. Jag saknar släkt, vissa vänner, gamla tider, värme, högstadiet, honom, minnen, Åre, godis, den tiden då man var omedveten om omvärlden och inte minst att få befinna mig i ständigt glädjerus där jag inte ser något negativt.


Inga själar lyser, hela staden fryser och jag är fast i nått försök att att komma över

 
 
Hej. Idag är jag jävligt positiv på livet så gör er redo. Finns många sådanna dagar nuförtiden, som är jävligt positiva (peppar peppar). Alla lektioner i skolan har gått till att skriva på min rapport vilket gett resultat och lett till att jag har kommit en bra bit på vägen. Efter skolan gick jag direkt til galaxen. Gick en stund på bandet med favorit Emma och gick sen på en timme Let's dance. Riktigt kul var det! Gillar galaxen trotts att det är tvärfullt 8 av 10 gånger. Gick hem, det var gött det med (endast för att fullfölja det positiva). När jag kom hem duschade jag sedan prata jag i telefon i kanske 40 minuter med en friend. Skönt att få prata ut när man inte setts mycket på ett tag. Har ätit en bra och god kvällsmat och ska nu sitta och lyssna på musik i mångaaa minuter. Just nu känns livet fasen bra. Väldigt bra. 
Sånt humör är jag på idag ja. 

Hur kunde vår passion bli en dålig ekvation

Innan jag skriver om min helg ska jag skriva vad som vart så bäst med den. Min lilla kusin har kommit ÄNTLIGEN må jag säga. Ännu ett underbart tillskott till familjen Larsson (Rubin, Bergman och Henriksson med). Hon kom igår, alltså den 27e. 
Min fredag var perfekt och den spenderades med bra tjejer god mat och massvis med skratt. Även ett dödsjobbigt spinningpass. 
Min lördag var en totaly vilodag. Var hos mamma  en svänga. Sen somnade jag vid tiotiden (på en lördag!!!) med fajnt sällskap. 
Min söndag bestod utav sängen, en halvtimme core och en timme spinning. Gissa om jag var död. 800 grader spelades ur högtalarna de sista minuterna och jag kan medge att det var 800 grader, men känslan var riktigt go. Rikitgit bra slut på helgen alltså. 
Idag har jag varit i skulan. Gick helt ok snabbt. Träffade en fin vän på bussen hem med. Nu ska jag snart ner till galaxen för ett pass core. Bra det! De e dark nu är förövrigt det som spelas konstant i mina högtalare just nu. 
Bilder från helgen


Fajnt väder senaste dagarna med


Pick me up and take me like a vitamin

Dagarna som gått har sett ut såhäääär
ONSDAG: Gick i skolan, slutade tidigt, åkte hem och satt vid datorn. Körde Just Sweat och magövningar i 50 minuter med. Standard onnsdag typ.. Tråkig med. 
TORSDAG: Skula som innehöll Box (kick n' box - kick) och film. För skön dag i skulan. När jag kom hem tog jag en tripp till stan och gav Clara pengar inför idag gick sedan hem och spenderande kvällen med fajnt sällskap.
FREDAG: sitter i skulan nu, slutar tjugo i elva. Då ska jag ta mig en tripp på stan med min Sofia. Klockan fem står spinning med mina tjejer på schemat och ikväll ska jag laga mat med nästan alla mina gostjejer (miss u Becca!!!). Blir nog en stört bra dag. Och ikväll får jag sovsällskap, min Freja heheh. BYEEE
Snodde Elins bild från igår då hon och Clara hade handlat. Detta blir det ikväll gott folk. 

Snälla långa hår kom tillbaka till mig


Svaren jag fick när jag länkade en jävligt läskig tjej (nivet sådanhär skrikande)

 
--------------

--------------
--------------

--------------
--------------
--------------
--------------
--------------
--------------
--------------
--------------
 
 

Har sagt det förut och säger det igen

Har sagt det förut och säger det igen. Joakim Gissbergs verision av mammas gata är för bra. Kom på att jag inte lyssnat på den på lääänge och slog på den. Lika bra än mina vänner.

Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var min hela värld ja,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli vad det var, nehej
*
Man säger tiden är förbi, snart är det för sent,
livet det går fort och det är svårt att hinna med,
men vi kanske kommer ses en ljuv dag i lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
och vi kanske skriker ut musiken
och trots alla strapatserna i livet kommer vi fram till att vi trivs med
Hur poletten föll om vi kanske lämnar spår hem parallellt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger det var uppenbart
att det aldrig var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår
*
Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar
men det finns inget som kan få dom tillbaka
Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk jag måste lämna
Staden känns för liten
Du och jag börja om det känns för tidigt
Eller för sent hur den än blir de,
kommer alltid vara en del av mitt liv ye
*
Man är tillbaka på mammas gata
Bland fotbollsmålen, ungdomsgården
Ungdomsåren det är då det slår en
Hur vi gick där och väntade vad skulle hända
Tiden kom och gick och man känner sig allt för hemma
Allt för hämmad aldrig bländad av
storstadens ljus dom är alltid tända nu
Har vi flyttat spridits för vinden
födda på nytt och vi slog igen grinden
Ibland på tunn is, okända vatten,
du vet hur jag älskar hur vi rusade igenom natten
I en okänd taxi, i en okänd stad
som magnetism en okänd lag
om att vi måste vidare aldrig klara
Alltid på jakt och det fattas bara
en liten pusselbit och vi springer dit
Du släpper tyglarna men minns alltid vägen hitME.ME.ME.ME


Jag gick i ett kvarter idag som en gång var min hela värld, allting var ju enklare då.

 
Heyyy! Tisdag = jobbigaste dagen i veckan vanligtvis. Idag var den riktigt bra. Skoldagen gick snabbt och jag fick bättre resultat än väntan på en svenska artikel. Skönttt. Efter skolan gick jag direkt till galaxen där en timmes nybörjarzumba och 30 minuters löpband stod på schemat. Hur gött som helst. Är dock en aning trött i kroppen. Är så jäkla kallt med, håller ju på att avlida. Saknar min becca MASSA med, speciellt efter jag läste detta. Min pärla! http://acceber.spotlife.se/2013/01/22/julia/ 
Ska gå nu, adios bitchatos. Bilden och texten är inte så sammanhängande men stämmer ändååå.

Give me love like him

45 minuter core och 30 minuters högt tempo på löpbandet - senare är jag rätt trött i kroppen. Lär sova som en prinsessa inatt, trotts min skrikande tomma säng. Får man leva med. PS så tog jag och Freja lovecouple bilder förut. Så fina så. Älskar vår ironi.


Min helg

FREDAG innebar besök hos mammi på sjukhuset, gör mys. Sedan spenderade jag kvällen med trevligt sällskap, film och monopol. LÖRDAG innebar våffelfrukost med le mästerkock, Charlies med tjejerna och trevlig kväll med fint folk. SÖNDAG innebar att vakna upp bredvid favoritfreja och kolla film. Vid halv fem blev det att kolla innebandyträning, var med och skjöt lite med, fasen så kul det är ändå. Nästa söndag provar jag nog på igen! IDAG ska jag till skolan, Påväg nu faktiskt, när jag kommer hem väntat ett core pass vid sju. Yey! Adios! PS bilden på mig och Clara är lite suddig, förlåt för det amigos.


Håll om mig. Någonting hotar kväva mig.


Ur min kamerarulle

Vissa har jag redan lagt upp men ändå. Alla är inte mina heller. Men hade dem i min kamerarulle. Kolla om ni vill. 

Den enda saken jag begär är att få slippa va ditt begär

 
Helluu! Påväg till skulan för gym med min pärla aka Sofia och en lektion. Lite onödigt men sköönt med torsdag! När jag kommer hem ska jag så spendera någon timme med boken. Ärligt.in.love.with.a.book. Allt för mig, vi höres guapas! OCH en bild på min buss kamrat, my bag.


50 nyanser av honom

Helluu. Tisdag och jag har haft en riktigt bra och känslofylld dag! Som jag skrev igår så har jag och Freja varit på nybörjar zumba. Har världens ondaste skavsår MEN det var väldigt kul ändå, så glömde lite bort det. Beundrar de människor som kan allt det där utantill, inte bara inte. Aja, vi ska nog köra på nästa tisdag också. Imorgon är det onsdag. Den onsdagen ska jag spendera i skolan. Följt av en fika på stan med tjejerna, sedan vid halv åtta ska jag va på Brogårn för att kolla in innebandyträning. Lite sugen på att köra igång igen som jag nämnt så ska kolla lite imorgon och se! Förresten har jag börjat läsa 50 nyanser av honom. Om folk säger att den är så bra borde den ju va det, så provar den även jag! Aja måste kila. Byeee.


Jag har hittat min styrka

Hallåå, monday. Det innbeär lång skoldag. Idag ar jag hunnit med en checkpoint som gick helt okej, en kaffe latte karamell som inte smakade lika gott som den brukar och en sju och en halv kilometers promenad. Nu ska jag duscha och sen prova mig på att läsa 50 nyanser av honom som jag fått låna av Ingrid. Thank you my dear friend för det. Har förövrigt anmält mig och Freja på nybörjar zumba imorgon. JESUS hur tänkte jag, kan knappt komma ihåg en två minuters kordination i huvudet. Okej där överdrev jag men ändå.


Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och inte vilja hitta vägen ut


Helluuu på er. Har haft en toppenhelg. Om jag ska beskriva min helg i kort kan jag väll säga att jag besökt faster, kollat på massor av filmer, spenderat massor av timmar med fint sällskap och spenderat tid vid tumblr. Söndag vilket innebär skola imorgon, kul? Nej inte värst. Men vad gör man inte för bra framtid? 100 dagar kvar till Justin. Nicee. Det går bra nu.

Nattkäk, dagens kvällsmat och en osminkad jag i svartvit verision.


Let her go - Passenger

Well you only need the light when it's burning low
-
Only miss the sun when it starts to snow
-
Only know you love her when you let her go
-
Only know you've been high when you're feeling low
-
Only hate the road when you're missing home


Nu när jag tänker tillbaka på allt har jag ett leende på läpparna för det gjorde mig stark

 
Hey snyggingar. Vill bara säga att jag fortfarande är levande även här. Håller till mest på andra ställen som ni sett. Förlåt för jag bombat med mina följ mig. Har haft bra första tre dagar i veckan och nu är jag överlycklig för helg. Kan inte bli bättre faktiskt. Ska dra mig nu. Adios amigos, amores y enemigos. Amores borde utbytas mot queridos om jag ska vara grammatisk korrekt. Men det får stå älskare istället för älsklingar för dte såg finare ut. 

Tumblr

Vill bara säga att jag tycker ni borde förlja mig på http://juliachristinas.tumblr.com . Ni får ha översende med att bloggen inte är helt klar än, har haft bloggen i år men inte haft någon ork att ta tag i den. Men nu skedde det. Ännu en förändirng.

Twitter - jjulialarsson - följ mig


About me

En bild på mig + 10 fakta


                                                  Jag är inte människan som ger upp i första taget.
Jag börjar bli trött på att pendla.
Mitt humör kan gå från topp till bott på sekunder. 
Jag är rädd för att öppna upp mig.
Jag har svårt för att få känslor, men när de väl kommer blir de väldigt starka.
Jag vill ha tillbaka mitt långa hår. (för er som missat det)
Jag saknar innebandyn något sjukt och ska ner och kolla på en träning nästa vecka för och se om jag vill prova på nytt.
Jag hatar att vara ovänn med folk.
Jag saknar gamla tider och gamla kompisar. 
Jag ogillar när folk kallar mig söt. Har svårt att se det som en komplimang.

En person som betyder mycket för mig

                                                                  Mamma och Pappa tar nog hem den. 

Mina största misstag

Ett utav de största är helt klart att jag slutade innebandy. Jag menar visst jag var trött på det i stunden. Men sen kom jag inte till sak och börja igen, Och nu känns det som om jag är så efter eftersom det gått två år typ. Så sluta inte med något för ni tröttnar på det för stunden, det finns risk för ånger då. Men vissa andra misstag känns det mer som jag lärt mig av. 

En person som kommit mig nära på kort tid och varför


Julia som jag lärde känna i somras.
Och Sofia som jag lärde känna när jag började skolan. Anledningen till att de kommit mig så nära på kort tid är väll för att stor del av den korta tiden har vi spenderat tillsammans.

Min bästa vän

Mina bästa vänne är mina tjejer. Så här kommer bilder på dem.
Kanske inte bästa bilderna men. Freja, Emma, Julia, Clara, Elin, Anna och Becca. 

Någonstans jag vill åka

Just nu. Thailand.

En bild jag aldrig har lagt upp på bloggen

Tog första haha, tror inte jag lagt upp denna!

Någon du saknar

Familjen Larsson (inklusvie rubin, henriksson och bergman) och Mammi. 

Berätta om din familj

Orkar intr skriva mer än att den är världsbra.

Min favorit årstid
 
Borde ni fattat nu. Sommar for the win. 

Något jag är beroende av

Min telefon. Min pärla.

Något som får mig att skratta

Roliga tweets är nog det jag skrattat mest åt senaste dagarna.

Något som får mig att gråta
 

När saker inte blir som planerade.
När det blir för mycket känslor på en gång.
Kärlek.
Sorgliga filmer

.


Morning bitches

GODMORGON. Är på braa humör idag. Börjar 10.40 med. Livet. Här får ni webcam bilder. BRA KVALLE...
 

http://weheartit.com/julialarsson - FÖLJ MIG

 


 
 
 

 
 

Låt mig våga, låt mig få känna känslan fullt ut


Snälla då, skynda på

Lyssnade på musik från i somras förut när jag var ute och gick vilket fick mig att inse att jag saknar sommaren något sjukt. För varje låt relaterad till minnen kom ett stort leende på mina läppar och en massa tillbakablickar. När jag kom hem kollade jag igenom lite bilder och nu läste jag igenom lite från i somras. Insåg att jag vill tillbaka, eller iallafall att tiden till sommar 2013 ska gå snabbt. Snällarå.
 

Drabbats av allvarlig skolångest

Efter en dag med besök på brogårn, sju kilometers spontanpromenad och besök hos farmor och farfar har jag nu drabbats av skolångest. Undrar om jag drabbats så mycket att jag måste stanna hemma, borde ju va ett symptom på sjukdom. I WISH. Vill inte ställa klockan. Skit.

Targets


When words isn't enough


Här växer otur

Varför gjorde jag längsta inlägget om min dag och vad jag ska göra imorgon och det raderas? Örker inte vetdu, ni får bli ovetande om min dag för orkar inte skriva igen sorrrryy. 

Daniel Wellington - GE MIG


Ännu en lista, ännu ett sätt att fördriva tid

OM DIG SOM PERSON:

 • Vilket datum fyller du år? - 19/10
 • Hur gammal blir du nästa födelsedag? - 17
 • Vad använder du för parfym? - DKNY
 • Vad hade du velat ändra gällande dig själv? - Det faktum att jag klippte av mitt långa hår. Saknar det. 
 • Vad tänder du på hos det motsatta könet? - Rygg, armar och mage, muskliga sådanna. Och V-musklerna givetvis. 
 • Vad är avtändande? - För mycket osäkerhet, kan vara ''gulligt'' till en viss gräns men.
 • Hur ofta duschar du? - En gång om dagen 
 • Vad älskar du? - Att sova, mysa, dricka te, äta och umgås med mina tjejer. 
 • Vad stör du dig på? - Människor som inte håller sig till sitt och personer som söker uppmärksamhet på konstiga sätt, till exempel i extrema bilder osv. 
 • Är du pessimist eller optimist? - Pessimist 9 utav 10 gånger. 
 • Har du dålig syn? - Nej inte vad jag vet.
 • Vilken egenskap önskar du att du hade haft? - Förmågan att flyga, slippa pendla osv :Pp
 • Har du bra hälsa? - Det vet jag inte haha..

KÄRLEKSDRABBEL:

 • hur många har du varit kär i? - Kär påriktigt, en. 
 • Vad gjorde du senast på alla hjärtans dag? - Pardejt på Chinarestaurangen följt av handbollstittande.
 • Vad är det mest romantiska någon gjort för dig? - Vet inte fasen.
 • Har du haft sex med fler än 5 personer? - Nej.
 • Vilket är ditt favoritkärlekspar? - Jadu bra fråga.. 
 • Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? - En månad kanske. 
 • Vad är det viktigaste i ett förhållande? - Att man kan lita på varandra och att man klickar på humorfronten. Respekt med.
 • När kysste du senast någon? - I förrgår. 
 • Hur ser drömbröllopet ut? - Vitklänning, fina blommar, fina ringar, fin kille, kanske en strand. Lite standard sådär.
 • När fann du din första kärlek? - Konfirmationen 2011.
 • Gillar du romantik? - Yes, mestadels
 • Favoritkärlekslåt? - Birdy - skinny love är högt i topp iallafall, svårt att utnämna en till favorit.

SKULLE DU KUNNA....

 • Resa jorden runt ensam? - Absolut.
 • Dejta en som suttit i fängelse? - Nja
 • Hoppa fallskärm? - Ja, once in a lifetime liksom
 • Ha ett långdistansförhållande? - Beror på, om jag hade väldigt väldigt starka känslor ja.
 • Lägga ut nakenbilder på dig själv? - Alltså nej
 • Kyssa någon du inte känner? - Ja 
 • Dejta någon med player-rykte? - Ja, någon gång måste han ju fastna. Kanske blir man en i mängden kanske blir man den som står ut från mängden och vinner hans hjärta.
 • Spela in en porrfilm? - Nopp
 • Jobba med något du inte tycker om för pengarna? - Absolut, para is king 
 • Ha ett öppet förhållande? - Haha ja 
 • Vara tillsammans med en mycket religiös person? - Beror på om det skulle påverka vårt förhållande.

VÄNSKAP

 • Vem vet mest om dig? - Svår frågam, men mina tjejer och Andreas tror jag.
 • Vem smsar du oftast med av dina vänner? - Emma och Julia. 
 • Vem ringde dig senast? - Av mina vänner, Becca. 
 • Vad stod det i ditt senaste inkomna sms? - Alltså haha 
 • Litar du på alla dina vänner? - Ja de som är mina nära vänner litar jag på.
 • Vem har du känt längst? - Elin och Felicia har jag känt länge. Dock har vi inte haft den kontakt vi har nu hela tiden.
 • Har du blivit sviken av en vän nyligen? - Nej tror inte det
 • Vem bråkade du senast med? - Detduuuu

ÖVRIGT

 • Vart vill du bo i framtiden? - I någon stor stad eller i varmarebreddgrader. 
 • Vad skulle du vilja jobba som? - Psykolog eller socionom, någon som hjälper folk som har det svårt helt enekelt. 
 • Vad vill du ha just nu? - Sällskap, American horror story och hallonsoda. 
 • Om du vore en film/seriekaraktär, vem hade du varit? - Vet fan inte, klurigt alltså.
 • Vilken är din favoritmaträtt? - Farmor pannbiff och potatis är högt rankat. 
 • Vilken kändis ser du upp till? - Megan fox och Kenza för deras kroppar och utseende. Hayden Panettiere för hennes skådespel. Melissa Horn för hennes sätt att sätta ord på tankar. Justin Bieber för hans snabba framgång. Och lite så. 
 • Vad brukar du äta till frukost? - Macka och te. Tråkigt men gott. 
 • Brukar du röka eller snusa? - Nejdå.
 • Har du gjort en audition någon gång? - Haha noo
 • Den snyggaste svenska artisten? - 
 • Vilket land vill du resa till och varför? - Thailand på grund av värmen, Australien på grund av upplevelsen eller USA på grund av känslan och upplevelsen. 
 • Vad gjorde du på din senaste födelsedag? - Firade med familj och sedan vänner och annat folk. 
 • Vilken sport gillar du? - Innebandy. Och jag saknar det väldigt mycket. 
 • Vilket skolämne avskyr du? - Beror på vad man gör, Svenska ibland, Natur ibland och Samhällskunskap ibland. 

Gjorde min kväll

Lägg extra märke till 01.14 och några sekunder fram . Skratta inte ihjäl er.  Då får jag ju inga läsare :P
Du vill att jag ska få spel Varenda gång du medvetet gör nånting fel

 
Hejhej hallå. Var ett tag sen jag klickade mig in här. Men nu är jag här igen Tjenaa. Sitter hemma i Julias soffa. Har haft en mys kväll med mat, glass och film. Kul att träffa henne igen. Eftersom jag inte bloggat kan jag sammanfata de senaste dagarna. Film, trevligt sällskap, fina vänner och just dance har förgyllt dem. Har ätit myckt god mat med, mat är bra. Mycket är bra nu.
Två bilder från min och Julias kväll och en så sann text. Melissa Horn givetvis.

Nyår 2012-2013

Hade en för bra nyår helt klart. Fyfasen vad jag gillar folket runt om mig. Puss på er alla.


RSS 2.0