Do you need me to buy you a telescope so you can see how good this could be?

 
Hellu! Tänkte berätta lite om min helg eftersom jag inte skrivit något sen i torsdags. Började iallafall fredagen med skola som gick snabbt som bara den. När jag kom hem till stan följde jag med Julia ner på stan en svänga. Gick hem och inväntade Clara och Elin. Kollade innebandy med dom och Anna, efter innebandyn åkte vi vidare till Julia. Hade en väldigt trevlig kväll och natt med fint folk och somnade inte där förens sent med mitt trevliga sällskap. 
I lördags glömde jag helt att jag hade planer och följde med Julia till karlskoga, blev en snabb trip eftersom jag skulle hem till mamma och äta med syskonen och Vincent. Bra där Julia. Spenderade hela kvällen inne trött som jag var och somnade inte alls sent.
Idag planerar jag och träffa Becca en svänga, blir bra det!
Tog för många fula bilder. Men här är jag och westcoast i fredags jao :P

We are the people we rule the world

Hellu, orkar inte skriva så mycket. Men vill bara säga att jag är glaaad, jag har gjort ett bra inköp idag, min skoldag gick snabbt, jag har ätit god mat och fått mammas te. Och bäst är att det är fredag imorgon och jag har planer att kolla på innebandy och sedan umgås med tjejerna. För bra ja. Så vi hörs imorgon förmodligen! Byeee.

Ögonen flackar som om du äntligen förstår att du är inget mer än en sån som tittar ner

 
 
 
Hellu guapas, ganska lång dag i skolan idag men det funkade braaa. Efter skolan följde Julia med mig hem och åt mängder av popcorn, skratta och umgicks. För trevlig, gillar dig minsann! Imorgon är det internationella språkdagen likamed inga lektioner! Yeees vad gött daaa. Nu ska jag be mammsen göra mig lite mer te, sen ska jag sova. För trött. Natti snyggingar, antar att ni är sånna hela bunten hehe. 
 

I dina skor skulle jag lätt kapitulera

Hellu, hade en bra helg med fina vänner, åt thai på lördagen med Elin och Clara sjukt gott och trevligt. Igår låg jag innne mest hela dagen dock. Jaja, måndagen är gjord. För bra för den är seg och vetnivad på onsdag börjar bästa Julia i min klass. Och jag som redan gillade min klass, nu kan det ju knappt bli bättre. Iallfall nu sitte rjga och väntar på Emmapemma som ska komma hit för att laga mat och umgås med mig. Mys de! så ni får ha en bra kväll för dte ska jag!
Me i lördags och imorse hehe
 

Don't make her fall if you don't plan to catch her

 
Hej hallå. Var lite hårt att gå upp till skolan igår och veta att de flesta fortfarande låg hemma och sov. Men det gick bra iallfall. När jag kom hem åkte jag upp till farmor och farfar och åt, sen åkte jag hem och fixa till mig lite. Sedan hade jag en trevlig kväll med trevliga tjejer. Min skanade becca var med också. För bra. Idag ska jag också umgås med lite tjejer trro jag, får se vad vi hittar på! Pussss.
Jag & jag och min fina Becca från igåååår. 

Du är knark, jag behöver mer fastän du förstör mig helt

 
Heeeej där. Känner lite att jag är på zigzagzaggazu humör. Haha nej men honestly nu. Har haft en bra dag i skolan, sista lektionen gick utan koncentration dock. Trött som få kan jag säga att jag är. Dock är min klass väldigt väldigt bra. Meeeen imorgon är det fredag, för bra! Imorgon ska jag umgås med tjejer och Becca kommer hem, för bra det också. Vetefan vad jag fått för dille på atta lägga till ''för'' framför ord, för konstigt. Aja nu ska jag duscha i ett år eller två och sen krypa ner i sängen med te och pll. Endast sällskap som saknas, får tvinga lillasyster att hålla mig sällskap, alltid något. Puuuuusss.
Gamla bilder. Tror jag är cool med westside osv, och en sen i sommras i min smutsiga spegel hjärta.

With you it's different

Hellu däär. Har inte skrivit på några dagar, ber om ursäkt för det. Har inte varit på blogghumör hheheh. Har bara gått i skolan och så. Sov hos mammsen igår med, det var mys. Imorse var jga trött så jag trodde jag skulle döö, men jag tog mig upp. Idag ska jag inte göra något alls tror jag. För skönt. Byeeee guapas. 

Me imorse daa

Come on skinny love just last the year

 
 

Vad ska jag göra nu när den enda jag vill ha är du

 

Hellu! Hade en bra lördag, började med en powerwalk med Anna, Emma och Julia. Sen ett besök hos mammi som jag inte träffat på länge eftersom hon varit på sjukhuset. Kvällen spenderades med brudarna här hemma hos mig. Vi hade det riktigt mys och kul. Gillar er verkligen. Senare på kvällen gick vi ut och träffa massa trevligt folk och jag somnade inte fören sent eller rättare sagt tidigt bredvid mitt trevliga nattsällskap. Nu blir det pll för hela slanten resten av kvällen. För bra. Skola imorgon, inte lika bra, har dock förmodligen ett långt hål i mitten av dagen så helt okej! Aja bye!


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Hellu, efter en dag i skolan anlände jag till Anna vid sextiden. Har haft en toppenkväll med toppentjejer och den är inte slut än. Tänkte visa fina bilder vi tog förut. För snygga i myskläder osv.


Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör

 
Hallå där. Blev typ tvingad till att blogga så slänger in ett inlägg nu. Hade det jättetrevligt med klassen igår! Gillar verkligen min klass! Idag har det varit en långdag i skolan men den gick nogorlunda snabbt ändå. När jag kom hem vid halv fem tiden ringde farmor. Så jag har spenderat hela min eftermiddag och kväll hos henne och farfar. För mysigt! Aja nu ska jag se ett avsnitt av pll som jag kommer somna till hehe. Imorgon är det fredag och taco och ben & jerry's mys hos Anna med bästa tjejerna står på schemat. Kan nog inte bli bättre! Men först en lång dag i skolan. Hallejulia. Hehe.

Jag förut när jag kom hem fra skolan

Alla säger att det är så fint med känslor men ingen säger hur ont det gör att känna

 
 
 
Hejdär! Två dagar i skolan gjorda den här helgen. Imorgon är det onsdag vilket innebär att vi ska ha pizza och filmmys med klassen. Blir nog bra det! Längtar till helgen och att få umgås med mina besties. Lite skoltrött eller kanske bara trött. Vet inte riktigt vad det är. Men jaja, ska vänta på maten nu och sen ska jag lägga mig och kolla pll. Livet hjärta, eller ne inte så hjärta på det just nu kan jag känna.. Aja bye hörni.

Jag häromdagen 

Från och med du

Hellu, har haft en bra helg. Fredagen spenderade jag med tjejerna hos Elin till en början. Vi åt mat och umgicks. Senare på kvällen gick vi ut och träffade folk. Kom hem vid tretiden och somnade bredvid trevligt sällskap. Igår spenderade jag min dag med Julia. Vi köpte grönsaker, dipp och ben & jerry's och hade en riktig filmmyskväll. Väldigt trevligt, gillar dig. Aja nu ligger jag och kolla pll. Ska snart ta mig en dusch. En bild på mig och Julia från i fredags och en bild på det vi åt.


Ikväll skiter jag i allt

Hellu brothers, har historia, eller ja bensträckare. Två lektioner kvar efter denna. Helskotta vad fredagar är sega. Ikväll ska jag umgås med fina vänner hos Elin. För bra. För skönt med helg också. Vi ska iallafall äta och umgås och så. Blir väll antagligen att vi går ut en svänga till kvällningen. Aja måste gå, ville bara skriva liteee. Bye snyggingar. 

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

 
Hejhallå. Har inte mycket och säga dagen började bra i skolan. Har väldigt bra klasskompisar må jag säga! Slutade dock sämre utan en riktig anledning haha. Typ höst-depp eller något. Åkte buss hem och när jag kom hem åt jag kebabrulle. Nu är jag med och belåten och ska duscha, efter det blir det sängen tror jag och lite pll. Ensam haha, känner mig feting alone när jag ligger inne och kollar serier på kvällarna, orkar inte ta mig ut och hitta på något heller. Det är nu man skulle ha kille alltså, men ne.. Aja ska duscha nu, men vi hörs!

Jag, Ingrid och Mikaela. Har fina klasskompisar jag minsann haha

Francisco Lachowski


Kanske har sagt det förut men denna människa är ju sjuk. Dör.
 

Du har sönder mig, fast du gör mig hel

Hellluuuu! Bra dag i skolan, gick konstigt snabbt. Bussresan hem var plåga haha.. Fick stå, byta buss oh dö av värmeslag endast för att ta mig hem till lilla kristinehamn. En lägenhget i karlstad skulle ju inte skada. Idag ska jag inte göra något, inte något ansträngande iaf. Ska börja kolla PLL som jag laddat ner. Hoppas det är braaa. Aja nu ska jag äta och duscha. Men vi hörs!

Me and my sister

I'm giving you all my love

Hej på er! Tänkte berätta lite om min helg. Den började med att jag åt med bra vänner på thaien i fredags. Vi satt oss vid gästhamn och pratade en stund sen gick jag och Julia hemmåt. Kom hem tidigt och somna tidigt, behövdes, Igår var vi ett gäng hemma hos Elin och hade det allmänt trevligt. Fick träffa min efterlängtade Becca. Mot kvällningen gick vi ut och träffa lite folk. somnade sent och nu sitter jag hemma med Freja och Elin. Mysmys.
Skola imorgon, jises vad snabbt tiden går. Aja börjar 10.40 så inte för hemskt iallafall. Här får ni en bild på mig och Julia, västkusten hehehhe. Och en bild på mig igår.

RSS 2.0