It makes me smile for a little while

Holaaa! Sorry att jag inte är sådär värst aktiv här men har inte riktigt lusten längre. Anyway så har denna vecka gått snabbt förbi och imorgon börjar jag vid ett, hur skönt som helst. Snart jullov, så skönt och inte minst så välbehövligt. Jobbar dock endel men får tänka att jag får något för det! Idag har jag mys med Julia också, det var myyys. Haha alltså pratar om allt möjligt känner jag. Aja orkar inte skriva mer, ni får ha det bra tills vi hörs vidare! Adjö.
Klätt granen med löve, så fin blev den 
Utsikten från när vi gymmade i söndags, damn you Kristinehamn 
Halvårsmys

Men jag går inte isär när jag går med dig

Idag har det gått sex fina månader sedan det officiellt blev vi. Sex månader som gått sjukt snabbt, samtidigt känns det som om han och jag känt varandra sedan blöjtiden. Att få ha förmånen att vara kär i en av sina bästa vänner är så bra att jag blir alldeles till mig. "Anywhere you go I follow". Alltid. 
Kärlek

Julmys

Orkar inte skriva så mycket men slänger in lite bilder! 
Pulkamys med mamma och systerson!
Meee
Riktigt julmys i lägenheten nu!

Smarta ord 

Vill ha sommar och en massa sol

 
 

Baby du känner mig, men kommer du något närmre än det där blir det att du bränner dig


Måndag och tisdag nu avklarade. Min måndag gick snabbt, var i skolan och sedan när jag kom hem spenderade jag eftermiddagen och kvällen med bästa Julia. Trevligt som alltid! Idag däremot har dagen varit seg, har varit lite smått ovärt i skolan, inte gjort så värst mycket. Gick hem tidigare pga magont. Har fortfarande ont i magen så får se hur det är imorgon när jag vaknar, om jag har ont och får stanna kvar i sängen eller om jag klarar att pallra mig upp. Snart helg igen ändå, hur skönt? Positivt haha. Hur trött som helst nu efter badet så ska lägga mig i sängen och pilla lite på telefonen innan jag somnar! Vi hörs! 


 Bad, ljus, grönsaker och dipp gjorde min tisdagskväll. 

Du kan skrika eller hata mig, tänker ändå alltid välja dig


Helluuu! Har haft en riktig toppen helg. I fredags kikade jag idol och bara myste med ostbågar och ljus. I lördags var jag uppe 04:30 för 06:00 började mitt pass, jobbade till 12, kändes bra faktiskt. Efter 12 kollade jag på handboll med pappi och lillasyster. Sedan gjorde jag mig iordning för en riktigt bra kväll med trevliga människor. Somnade någon timme in på natten efter att ha varit på Statoil och fixat dipp till chipsen haha.. Idag har det varit en slödag, har ätit pizza, städat, sovit och kollat på tvn. Har även adventsmyst till julkalendern, myys. Skola imorgon känns lite sisådär men vad gör man. 
Jag igår 
Mys. Ljus, tomtegröt, mjölk, julmust, Lussebullar och pepparkakor. 

RSS 2.0