.


You're only young once

Hej. Igår spenderade jag kvällen med fruktsallad, glass, film och mys. Ställde klockan på halv sex för att hinna hem en sväng innan skolan. Träligt att lämna någon man inte ska träffa på en vecka när man träffar den så ofta, speciellt under de omständigheterna. Dagen spenderade jag med Emma, så himla myys. Var på stan, fixade mina shorts, åt och myste. Freja var även här en sväng! Nu ska jag sova minsann. Imorgon ska jag till skolan, sen på fastingen med min syster och min systersbarn. Kvällen spenderar jag hos Elin med fina tjejer, blir nog en svänga ner på stan och kolla läget också. Nej nu, natti!!


.


We don't give a fuck 'cause that's just who we are

Hej på errrrrr! Det regnar, jag har blivit av med 2500 kr och jag har ingen jacka med mig till skolan, borde gråta, men mår ganska bra ändå. Får förhopningsvis se håkan på pip iallafall. Men 2500 kr som jag lika gärna kunnat torka mig med känns ju bara träligt. I måndags myste jag med mammsen, lagade mat och kollade på tvn. Igår började dagen uselt, men slutade bättre då jag fick spendera kvällen med bra människa.
Idag har dagen gått ganska segt, ska spendera min kväll med myskväll. Blir bra. Fastingen i helgen och massa trevligheter med fina tjejer. B R A.

 

2500kr på inget, skjut mig snälla


Babe du och jag tillsammans

Denna måndag har varit som senaste måndagar. Helt okej. När man får vakna på bästa sätt känns livet helt okej. Nu ska jag kolla på tv med mammsen. Pussen.


Turnbacktime


Känner såhär idag


Var hon vackrare än mig?

Helluuuu! Tänkte säga några få ord om min helg. I FREDAGS gick jag t skolan med ett leende på läpparna. Dagen gick snabbt. Gick på stan i jakt efter en bh vilket jag hittade. Och åkte hem till lilla hålan.. Spenderade resten av dagen och kvällen med pizza, fifa och film. Somnade ganska tidigt vilket ledde till att jag vaknade 04:30 i lördags... Inte kul.. Men iallafall. I LÖRDAGS, Eller ja igår, vaknade jag som sagt tidigt, somnade om och hade sedan en mysig förmiddag med toast och film. Gick hem för att fixa iordning mig och så för att sedan spendera kvällen med trevligt folk. Åkte hem ganska tidigt, somnade med kläderna och allt på, så trött var jag.. Idag har min dag bestått utav dear John, toast, fika hos farmor och farfar och mys. Ska precis ta mig en dusch för att sedan äta med familjen. Sen ska jag avsluta min helg med söndagsmys i trevligt sällskap. Ingen söndagsångest då inte. Puss!


Senaste dagarna i bilder


Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig

 
 
 
 

“Jag önskar att du låg här inatt. 
Att jag vaknade på ditt varma bröst och hade din fina arm runt om min kropp. 
Att du kysste mig hejdå och sen gav mig en puss på min panna. 
Log och lovade att snart, snart så skulle det bli bara vi igen.”






Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig


Min helg har varit bra! Fredagen spenderades i trevligt sällskap. Myste i Gästhamn med ben & jerry's, var ute på promenad i fina vädret och kollade på film. Vi vaknade upp ganska tidigt i lördags. Lunchade hos farmor och farfar med stora delar av fina släkten vid ett tiden. Efter det spenderade jag hela lördagen med fina tjejer. Åkte mängder av inliens, hade picknick i Gästhamn, hängde med wille och co. och solade en massa. Så himla bra tjejer! Somnade ganska sent vilket resulterade i att vi vaknade ganska sent. Myste i soffan i timmar. Gick hem för att packa lite grejer och ta en lång dusch. Sen vandrade jag tillbaka för hockeymys, fällde några allt några tårar när vi stod som världsmästare. Idag ska jag inte göra mycket mer än att umgås med mammsen. Blir mys det. Vi hörs! 

Idag är hon glad

Jag gillar Karlstad, vädret, mina fina vänner och livet just nu.


Bokad resa och bokad biljett


Ligg bredvid mig & säg att allt ska bli bra. Övertyga mig.

 

Good stuff

Bra saker just nu;
• jag köpte min peace biljett häromdagen och det börjar kännas att det är nära!
• det är 27 dagar kvar till sommarlov, come on vad gött!
• jag är glad som fasen.
• det är torsdag idag, äntligen, dessutom fredag imorgon.
• jag har bästa vännerna, sick vad jag gillar er.


I need to be free with you tonight

Hellu på er! Senaste två dagarna har gått snabbt. Igår tog jag mig upp till björkhallen för att kolla klasskampen son lillsis spelade. Idag har jag gjort nationella, ingen aning om hur det gick.. Och så har jag varit hos tandläkaren, det var okul som bara den.. Nu ska jag invänta pappa, vi ska laga lite mat. Ska bara mysa mest hela kvällen. Blir nog bra. Nu får några selfies också.. Puss.

 


Rappa på nu då


Jag vill mer än bara någon lek, jag vill ha din kärlek

Hejjjjj! Avslutet på min helg blev väldigt bra. Kollade på the lucky one och åt ben & jerrys, bestämde oss för att prova peanut butter cup som helt klart blev en ny favorit! Efter vi kollat film tog vi med oss alla filtar vi hittade, kuddar, täcke, musik och ljus ut på balkongen. Låg där en bra stund innan vi gick in och la oss. Imorse vaknade jag upp och var på toppenhumör. Skolan gick någorlunda snabbt och när jag kom hem besökte jag banken. NU har jag precis vaknat upp efter att ha däckat i sängen i mer eller mindre två timmar. Ska spendera kvällen med familjen. Mys. Jag är på så himla bra humör förövrigt. Känns väldigt bra det! Puss på er..


This summer


Jag föll på direkten det var något elektriskt

De senaste dagarna har varit så sjukt bra. Har umgåtts med mina tjejer i stort sett dygnet runt. Dessutom har fina Becca varit hemma. Sommarväder har det varit också. Fint folk och sol, ni hör ju hur bra det låter! Ikväll har jag planerat in ett efterlängtat filmmys i bra sällskap. Så himla glad just nu bara. 
 
 

.


Jag har skadat, du är sårad

Hejjjj! Tänkte berätta hur senaste två dagarna sett ut. Hade sovmorgon i måndags vilket innebar att jag var ensam när klockan ringde. Gick upp för att fixa iordning mig och fann finaste lappen. Gjorde min dag. Resten av dagen gick snabbt. Efter skolan solade jag en lite stund sen sprang jag. Hur skönt som helst. Däckade sedan bokstavligen i min säng haha. Min tisdag har varit lite samma grej. Skolan följd av en stunds solning. Spenderat senaste timmarna med Julia på en gästahamnsbrygga. Väldigt mysigt! Nu ska jag kolla på film. Vet ni?? Det är HELG för min del också. Gah. Så glad. Känns som morgondagen blir bra också! Puss.


Kan du älska mig som trottoaren älskar förloraren?

 

Hejhejhallå! Tänkte berätta lite om min helg. Efter skolan i fredags gick jag och mammsen ner på stan. Vi tog en fika och bara pratade. Var mys! Åkte senare ut till Elin där hon, jag, Clara och Anna kollade på film och så. Somnade ganska tidigt i bra sällskap. I lördags fick jag någon idé att åka ut och bada, hur tänkte jag ens? Aja, utmanade mitt sällskap och åkte ut till skärgården. Insåg snabbt att det var dumt gjort, men årets första dopp är nu gjort! Spenderade kvällen med ben & Jerry's och filmmys. Idag har inte varit mycket annorlunda från lördagen. Har myst, kollat på film, suttit i solen och ätit chips. Är hemma en snabbis för att duscha och så, ska snart fly fältet för filmmys. Imorgon är det måndag också. Kill meee.. Aja, bara måndag och tisdag, sen är det helg igen. Braaaa! Puss!


Ibland vill man så mycket att det gör ont

Alohaaa. Valborg firades som sagt med bra folk. Det vart en bra kväll helt enkelt. Grillade med finare tjejer hos Julia och gick sen och träffade annat folk o så. Vi somnade några timmar in på kvällen. Den här dagen har till en början bestått utav tv-tittande, mys, cola och diskmedels krig, pizza och Håkan. Väldigt bra. Den avslutades på Charlies med bra tjejer. Bra bra bra. Imorgon är det torsdag.. Inte alls sugen på skola faktiskt. Aja ni får ha det så bra så hörs vi imorgon eller så.


Bilder från Valborg

Har fler men de var inte sådär jätte bra.

 


RSS 2.0