Hädanefter ska jag va bra, bra för dig

 

Dom va vatten du är vin, du är äkta dom var plastic

Hej på er! Måndag, igen.. Sjukt vad snabbt tiden går ändå. Tänkte sammanfatta helgen lite, den har bestått utav innebanykikande, gott att äta, massa sherlock holmes, långpromenix och mest utav allt en massa mys. Kände att den här helgen behövdes faktiskt, att bara få ta det lugnt och inte behöva tänka ett dugg... Är så kär jag. Nu tillbaka till now. Min dag i skolan gick någorlunda snabbt, eftermiddagen har jag spenderat med min fiende huvudvärk, usch. Enough said, ska dra mig mot duschen. Adioooos. 
 
 
 
 
 

Som bästa vänner som har tagit det till nästa level

Efter skönaste skolveckan på länge tar jag nu helg! Love it. 






.




Hjärtat maler på om samma gamla visa

Skitappen raderade mitt inlägg once again.. Så tar det kort, min skoldag gick snabbt och nu ligger jag hemma i min säng. Får se hur jag spenderar dagen, enda jag vet är att jag ska ägna min kväll åt att Skypea haha, Old Times. Imorgon ska jag paddla med klassen, kanonkul :):):) puss o hade guapas!
 
 



Och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut då vill jag hålla din hand.










Jag vill bara vara där du är

Hej på er! Orkar inte skriva så mycket så sammanfattar senaste dagarna!
Fredagen började med skolan. Mötte upp Freja, var och handlade osv. Mot kvällningen kom bra tjejer hit och jag fick en riktigt bra kväll med bra människor. Somna några timmar in på natten.
Lördagen spenderade jag till en början med världens magvärk. Aldrig haft sådan smärta innan. Den gick över en bit in på dagen så då blev det en myslördag med pizza, film och finaste killen.
Söndagen spenderade jag med min fina släkt, mina norskar va hemma i helgen så fick träffa dem också. Myssöndag! 
Denna måndag har jag varit hemma sjuk från skolan. Har skrivit på spanskan och ergonomin. Kollat dear John för 63863 gången, finaste filmen lätt. Och nu ligger jag i sängen och kollar Suits, bra serie det där. Imorgon ska jag till skolan minsann. Får inte missa för mycket inte. Nu snart ska jag ta ett bad så vi hörs! Puss o adjö!




Jag ska slåss i dina kvarter

Hej på er! Sitter på bussen hem nu så tänkte fördriva min tid med ett inlägg. Skolan idag gick någorlunda snabbt och det var väldigt skönt med sovmorgon imorse. Idag ska jag inte gör alls mycket har jag tänkt. Ska väl hem en sväng och packa och fixa lite saker, kanske slå mig ner vid datorn en stund och så. Sen ska jag spendera kvällen alone at Isak's place.. Han kommer väl hem någon gång efter jag har lagt mig så får spendera natten med han iallafall. Imorgon är det fredag och jag ska umgås med så jäkla bra tjejer. Kommer nog bli en riktigt bra kväll skulle jag tro. Ni får två bilder på jackan också, ena är från hemsidan och andra har jag tagit själv, är dock finare i verkligheten.




Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans


Gaaah. Skrev längsta inlägget och det raderades.. Aja. Idag vart det skolan och efter det en sväng på stan med Freja. Bästa vän. Sedan bakad potatis på coffe corner med farmor, mys. Fick med mig en vinterjacka från Metro som för tidig födelsedagspresten av farmor och farfar, like it a lot! Dessutom känns det hur skön som helst att bli av med vinterjack-ångesten. Efter detta gick jag på husvisning med pappa, Majorn och fralla. Det där gärngänget får mig alltid på bra humör haha.. Nu är jag hemma och sitter och fixar en spotify-lista. Ska snart ta en dusch. Sedan blir det mat och idol med pappi, lillasyster, fralla och Bettan. Sedan avslutar jag kvällen med ett planerat telefonsamtal utav en goding. Torsdag imorgon också. Livet är bra just nu! Puss och byyye! 



We both know exactly what you want right

Hello, sitter i skolan och ska snart ha matte. Idag slutar jag vid tjugo i fyra sen direkt när jag kommer hem ska jag byta om och ta en promenad t Julia. Så tänkte att dte är lika bra att jag skriver här nu. Ikväll ska jag äta tacos och mys med bra tjejer, så blir en bra tisdag! Var bara det jag tänkte säga, vi hörs imorgon eller så! Adjö.
 

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Hej på er! Orkar inte skriva så mycket så tänkte bara säga att jag hade en toppen helg, lugn och mysig. Idag har jag varit i skolan, fick sluta tidigare vilket gjorde min dag big time. När jag kom hem var jag med Freja några timmar, trevligt att få prata ikapp lite. Efter det tog jag en springtur på några kilometer. Blir så himla sur på att min föekylning aldrig försvinner. Gah. Ska ta en varm dusch nu. Ikväll blir det massa frukt och idol med pappi. Blir nog bra det! Puss. 

 




I came in like a wrecking ball, I never hit so hard in love


 Hellu! Idag har varit en bra dag. Skolan gick snabbt. När jag kom hem tog jag en powernap sedan gick jag till Elin för att umgås med tjejerna. Saknat dem och kändes väldigt bra att träffa dem, även fast inte alla var med. Gick hem vid åtta då det var idolmys med tacos i sällskap av pappa, fralla och Bettan (haha smeknamnen..). Nu ligger jag i sängen och ska snart sova tänkte jag, hörs imorgon! Puss 




You make me

Sitter i bussen på väg hem så tänkte passa på att skriva lite här. Helt slut i huvudet, eller ja huvudvärk som bara den.. Ska bli skönt att komma hem och få i sig lite iallafall. Måndag och tisdag gjorda, tre skoldagar kvar. Räknar nästan timmar så träligt tycker jag det är att gå upp när det fortfarande är mörkt ute för att åka till skolan.. Men ett måste är ett måste, bara att köra på.. Idag ska jag inte göra alls mycket, kanske en promenad med Julia, idol, white collar och en lång dusch, eller maybe ett bad.. Nu ska jag blunda ögonen lite, puss

 


.


I hear it all in the center of my heart

Hej på er! Sjukt vad snabbt helgerna går. För snabbt.. I fredags hade jag en trevligt kväll med Isak, Johanna, andre och Oskar. Skrattade som jag vet inte vad. Igår låg jag i sängen i stort sett hela dagen, gick till Coop också och det var det enda. Trött o sliten som bara den så bestämde oss för att det var lika bra att bara stanna inne och mysa. Idag har vi kollat på film och så, är hemma nu och kollar wicker park, bra film det. Imorgon är det skola, Vill inte.. Men bara att stå ut antar jag! Adjö!


All min kärlek för dig

Hej. Min torsdag har varit låångtrååkig i skolan med gått för snabbt från när jag kom hem.. Fredag imorgon, vilket känns: yeees. Först skola och sen på eftermiddagen/kvällen ska jag umgås med andre, Oskar, förmodligen Johanna och Isak. Blir nog bra det. Nu ska jag kolla hart of dixie tills min andra hälft kommer och jag ska sova, Godnatt!

 


Vissa dagar så kan jag sakna tryggheten från gamla dagar

 
Hej på er! orkar inte skriva värsta inlägget så tar senaste dagarna lite kort. Helgen bestod utav massa sömn och mys, innebandy tittande, thaimats ätande, handbollsmatch med braiga tjejer och massa filmer. Var fortfarande liten sleten i helgen så tog det väldigt lugnt, är typ sleten fortfarande. Förkyld o det köret.. Måndag, tisdag och onsdag har bestått utav skola, godnyttig mat, städning och hart of dixie. Idag ska jag plocka iordning lite,  packa och sen röra mig mot Isak för idolmys. Blir nog bra det. Torsdag imorgon! Snart helg come ooon. Puss. 
Thaimys, han vill inte va med på kort såklart
 
Fotograferingen jag gjorde i april (?) har gått bra. FETT KUL tycker fotografen ;) och jag också för den delen. (HM=hedersomnämnanden)
 Veronica
 
 


RSS 2.0