Your lips are movin'

I söndags kväll käkade jag och Isse räkmackor. Vi var lata nog att välja färdigskalade.. 
Lovet har bestått mycket utav plugg tyvärr, och än är det inte klart. Har även unnat mig mycket gott och lite kvalitét tid med långbad.
Favoritsysselsättning: dricka te och kika MTV
Idag har jag jobbat. Jobbade över även. Mycket idag då det är löning för många! Snygg matchning tycker jag ;)

Lov

Hemma sjuk i onsdags och torsdags. Mår inge vidare värst nu heller. Men hoppas på att jag piggnar till för träningsmotivationen är tillbaka!
Bakade kladdig kladdkaka täckt med kinder maxi i torsdags. Den blev galet god😳
Firade in lovet med gobrunch med tjejerna i fredags. Ska bli skönt med lov även fast det kommer bestå till stor del utav plugg och jobb.


Livets kille

Har varit en lugn helg med isse. Jobbat har jag gjort också.. 
I lördags var det alla hjärtans så vi hade en mys dag från när jag kom hem från jobbet. Ost och kex, följt av käk följt av bio. 50 shades of Grey var såå bra.
Julle
Livets kille
Gofrulle i söndags, nyttig dessutom..
Igår bestod större delen av min dag utav att kolla på längdskidor. Sedan städade jag lägenheten, tände en massa ljus och lagade gomiddag. 

För alla gånger som ni sa, att jag inte ska bli någonting

I will lead you home again

Bakade chokladbollar till mig och herrn, bara för att. Kikade även färdigt på True detectiv, svin bra serie som jag starkt kan rekommendera 👏
I lördags var det fiesta. Oscar kollar på ölen som den precis gav honom världens lapdance och jag är tydligen bäst, undrar vem som skrev det... 
Igår var det måndag IGEN, jag och pappi gjorde dagen lite bättre med en kycklingsallad.. 
Idag har jag DÖDAT magen, gjort Ica utbildning och käkat. Ärligt. Har ingen ork till något längre ? Skulle lätt kunna somna för dagen nu och sova till imorgon lång in på dagen. Det är mindre än två veckor kvar till lov och jag känner att jag bara vill avgå.... 


RSS 2.0