Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt

 
Min kväll igår blev inte alls som planerad men himlans bra ändå. Började med ett besök på mastis med Emma, Andreas och Hampus. Sen tog vi oss till maxi, stan och södermalm där vi träffade på fint folk. Vi tog oss till Emma och umgicks där, himla massa skratt blev det minsann. Kom hem vid halv ett, ett tiden efter en lång promenad med trevligt folk. Har så fint folk runt mig är galet vad lyckligt lottad jag är fasen. Nu ska jag ta mig upp till farmor och farfar för att träffa min efterlängtade norskar som inte är norskar haha. Hörs pussen.

Men ser det ut som om jag sörjer dig, nej mer som om jag höjer dig.

 
Hej darlings. Ska snart gå till jobbet, tog en promenad dit igår och det var mycket skönare än att cykla så kör på det. Hoppas på bra väder så mina grillplaner för kvällen inte skiter sig. Ska i vilket fall träffa Emma senare och troligen lite fler fina tjejer. Blir nog bra det. Mina härligheter från Norge kommer hem idag också. Hade tänkt spendera min lördag med dom. Hur mys som helst för har saknat dom så. Förresten så har jag börjat smsa i sömnen, läskigt ju haha. Kan vakna upp och se att jag svarat på ett sms jag inte ens kommer ihåg att jag fått. Illa. Aja, vi hörs snyggingar.
 

R.I.P to the girl you used to see, her days are over

 
Godmorgon. Iväg för jobb, sen ska jag förmodligen va med Fiffi. Mys, har inte träffat henne på ett tag. Somnade ifrån fotbollen igår också. Kul liv, men rätt lag vann minsann! Super däää.
Jag idag. 

It's been a while since every day and everything has felt this right

 
Ändrade planer i dagens schema. Istället för att umgås med mammi som blivit sjuk drar jag på räkfrossa på mastis med pappa, Nelly och annat fint folk! Mys.
 
Slängde upp håret i en toffs för lathetens skull

I'm better, so much better now.

Hellu, min dag igår med Becca var riktigt trevligt. Skönt med sånna kompisar som man inte träffar så ofta men ändå är det som man ses varje dag när man väll ses. Idag blir det jobb. Gör mig inte alls mycket när jag kollar ut på solen. Efter jobbet ska jag hem till mamma för, Mammaochjulia mys. Blir perfa! Och sen ska jag nog kolla fotbollen senare. Kan ju fasen inte missa Portugal-Spanien matchen. Och jag hoppas och tror på Spanien eftersom dom har bästa spelarna. Aja ska dra nu hejdå!
 
Söt kompis i regnponcho.
Jag igår. 
 

Jag har glömt dig en vacker dag

Hej, Har spenderat min dag på dagis. Ännu mysigare idag eftersom vädret varit bättre. Fäster mig ju vid gullungarna inte bra. Åtta dagar jobb kvar sen tar jag sommarlov påriktigt. Och det ska faktiskt bli riktigt skönt även om jag trivs där borta. Idag ska jag iaf va med Becca som sagt, blev bara hon. Riktigt trevligt. Så antar att vi hörs snart guapas!
 I run this game, just play your role
Follow my lead, what you waiting for?
 

När du träffat botten kom ihåg mig då

Hej, har varit en slapp dag. Jobbade och spenderade hela min dag inne med barnen trotts att det är ett ur ochskur dagis. Inte så ur och skurigt enligt mig minsann. Har bara tagit det lungt efter det, kollat på film och så. Är väldigt trött och ska snart sova. Inga fel. Imorgon ska jag va med min saknade Becca och Emma efter jobbet inte varje dag men väldigt trevligt! Vi hörs förmodligen imorgon, Förövrigt har jag en beslutångest som heter duga om jag ska på pip, hmm.
Såhär glad var jag imorse när jag skulle till jobbet i regnet, inte ens det kunde hindra mitt leende minsann.
 

Happy girl

Mår bättre än på vad jag gjort på lång lång tid. Inte ens att jag ska upp tjugo över sex imorgon känns som något problem. Är det nu vindarna vänder? Man kan ju alltid hoppas!

Du är knark

Hellu! Spenderade dagen igår med Emma. Mötte upp henne på maxi, köpte lite gott och gick hem och kolla film mys. När jag gick hem från henne vid tio mötte jag upp Andreas och togen promenad på ett par timmar. Trevligt att träffa han igen, sånna promenader tog vi fasen hela tiden förra sommaren men sen försvann de med kylan. Men en riktigt trevlig kåmpis det där. Idag har jag bara legat inne och kollat på film, beck, wallander och Shoo bre. Var tvungen att kolla shoo bre eftersom jag läst boken. Boken var klart mycket bättre, men filmen var okej faktiskt. Lite dåliga skådespelare ibland men. Ska ta hem en film nu och spendera resten av kvällen med den och en kopp te. Riktigt skön söndag. Föresten har jag och Emma bokat in en tripp till stockholm i Juli. Tror verkligen den här sommaren kommer bli bra, hur kan den bli annat när man har sånna toppen vänner som jag har? Längtar verkligen efter att få sommarlov påriktigt, även om jag trivs bra på kråkan haha. Som jag förövrigt ska upp till klockan åtta imorgon bitti. Blir bra det! Bye darlings.

Så som jag kände har jag aldrig känt för någon jag kände men aldrig har känt

 
Hej där. Glad midsommar såhär en dag efter hehe. Hoppas ni haft det bra för det har jag. Har spenderat min midsommar i stugan med skratt, dansande och mat. Haha vad jag har ätit. Sick, men trevligt. Är hemma nu igen iaf. Idag ska jag förmodligen spendera min kväll med Emma, får se hur det blir. Kan väll inte bli annat än bra isånnafall. Orkar inte skriva värsta inlägget så avslutar här. Bye guapas. 
Totte när han skjuter luftgevär som några timmar spenderades med och jag igår. Värsta sommrig dagen till ära eller inte.
 
 
 
 
 
 

Just forget about the world, be young tonight

Hej! Spenderade gårdagen med Emma till en början och sen Fiffi och Elin. Mys. Idag gick jag upp tidigt igen för en riktigt mysig dag på dagis. Har redan fäst mig vid dom ju haha. Efterjag sluta åkte jag hem till Elin där Fiffi var och spenderade dagen med dom.Nu har jag precis duschat och ska snart lägga mig med en kopp te framför en film. Super. Mår väldigt bra just nu. Hoppas det håller i sig, för det är så jag vill ha det. 
Snodde en bild av Madde från middagen. Usch vad jag kommer sakna detta. 

Jag är så mycket starkare än du och det har jag lärt mig nu

Hej där sitter i min säng och har precis ätit frukost och hämtade precis en glass. Sommar ju. Ledig idag, det är vad jag kallar mjukstart ändå. Gårdagen på dagiset var riktigt mysig. Goa ungar och personal. Klagar faktsikt inte ett dugg just nu. När jag kom hem satt jag mig vid datorn en stund och åkte sen till Emma. Där vankades film och godis. Och massa skratt haha. Åkte hem tidigt vid tio någon gång för att få sova bort min förkylning. Funka faktsikt ganska bra peppar peppar ta i träd. Lite bättre nu iaf. Idag tror jag jag ska umgås med mina fina tjejer Fiffi och Elin. Blir nog toppen bra. Vi hörs! puss. 


Det finns saker jag saknar

Hellu. Har inte bloggat på ett tag men har inte orkat. I fredags var det ju skolavslutning. Kan inte fatta att det är slut nu ju. Vi började kvällen hos Miccan med klassen och fortsatte sen vidare. Kvällen var bra till en början, men i slutet var din inte så jätte bra hehe. Igår vaknade jag upp hemma hos Elin, vi åt frulle och jag åkte hem. Låg inne hela dagen tills typ halv nio då jag bestämde mig för att gå ut så det gjorde jag. Träffade en hel drös trevliga människor och kom hem vid ett tiden. Idag vaknade jag vid tio och nu sitter jag här och dricker te. Ska fira ett år med min Emma idag. Mys. Annars ska jag bara ta det lungt eftersom jag börjar jobba imorgon. Blandade känslor, men vill ju ha pengarna. Här nedanför är bilder på mig från i fredags. Ska gå nu, drar på en film för söndags mys. Inte illa. 

 

En är stark men två är starkare.

Hej, har haft en bra dag i skulan. Volleyboll turnering, vann alla matcher. Eliter hehe eller nej. Efter det spelade vi kort och vid tolv var det sommarshow. Lyckad var den. Efter skolan åkte jag hem och kollade på Eva och Adam. Så gött. Love it. Har precis duschat och ska snart åka till Elin som jag ska sova hos inatt. Fiffi och Lina kommer också imorgon bitti för att fixa oss inför skolavslutningen. Vid halv tio är det frukost med niorna och lärarna på skolan. Absolut sista med alla. Mys. Vid kvart över tio ska vi va i kyrkan. Sen får vi betyg och gråter lite. Kommer förmodligen bli en del tårar haha. Efter det ska jag äta med släkten här hemma. Mys. Till kvällningen blir det klassfest. Fasiken vad kul. Blir nog en toppen dag. Hör nog inte av mig så mycket imorgon, kanske lägger in någon bild. Ska gå och packa nu. Puss.


Är det nu, nu som det tar slut?

Bästa 9b

Bilder på fina klassen från middagen.

Dom flesta av tjejerna. Vilka stjärnor.
Snodde bilderna av Micaela huhu.

Jag vet allt om dig för du har varit min

Godmorgon, onsdag och jag ska spendera min dag i skattkärr med bästa klassen. Mysmys. När jag kommer hem ska jag nog va med en god vän, blir nog bra. Gårdagskvällen var så himla bra, fasiken vad kul och mycket skratt. Det värsta är att det tar slut nu när allt är som bäst ju haha. Synd ju. Separations ångest är bara förnamnet. Aja, jag ska iaf ta vara på dom sista dagarna. Blir garanterat trevligt. Ni får bilder på hur jag såg ut. Bilder från kvällen får ni imorgon eller senare. Puss.


Some things we don't talk about rather do without

Hej guapas! Tisdag och jag ser ut som på bilden nedan. Igår hade jag fullt upp med att leta klänningar. Fick reda på att jag höjt mig i flera ämnen också, en av anledningarna till mitt toppen humör jag hade igår. Fast det fannns ju fler hehe. Idag är det niornas middag, och jag hoppas på att dom fyra timmarna blir galet bra. Efter skolan följer jag med Elin och så fixar vi oss där, hon, jag och Fiffi. Blir toppenbra kan jag tro! Sista tisdagen i grundskolan någonsin och jag börjar halv tio, och ska spendera dagen med film och brännboll. Inga som helst fel. Ska även ta en tripp till banken med padre på lunchen. Fixa lite inför sommarjobbet. Och vet ni? Jag är så glad, finns så jäkla mycket fint folk som får mig på bäst humör och på fredag slutar vi. Peppar peppar ta i trä. Fyfasen vad gött!

Och någonstans på vägen hitta jag mig själv.

Hej! Kvällen igår vart väldigt bra. Umgicks med en hel drös fina tjejer och killar. Trevligt trevligt. Kom hem vid ett tiden och somnade en stund efter det. Idag har jag inte gjort annat än att kolla på film, Irene Huss och Project x. Haha vilken härlig film Project x var! Borde ni se. Och imorgon går jag till skolan för en sista vecka i grundskolan och med min braiga klass. Veckan kommer inte alls bestå av jobbiga saker. Mys dag med klassen i skattkär, niornas middag, sommarshow och sånt. Himlans gött. Men ändå inte. Aja ska ta mig en lång dusch nu, får se vad jag hittar på med resten av dagen. Puss Hörni. Fick bli en bild på finaste killen, usch vad jag saknar honom.


True


Jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill.

Hej där. Nionde juni, det här datumet brukade vara något fint för mig, men nu är det bara ännu ett datum. Konstigt vad snabbt tiderna förändras. Gårkvällen var bra, träffade fint folk som jag hängde med på kvällen. Vi gick mest runt och pratade och hade det allmänt trevligt. Ikväll ska jag nog va med Emma igen. Min stjärna. Ska försöka hinna med att åka till mamma också. Blir nog en bra dag. Vi kan la höras senare eller imorgon snyggingar. För nu ska jag dra på en film tror jag bestämt,eller kanske ta en dusch. Puss.

At the end of it all you're still my best friend

Hellllu, It's Friday bitches. Ne skoja men det är faktsikt fredag. Deagen i skolan gick snabbt och fick tillbaka sista provet med brabra betyg. Kan ju inte va annat än nöjd över det här året iaf. Börjar få en liten slänga av separationsångest. Men det ska nog gå bra. Idag ska jag nog va med min Em. Får se vad vi hittar på, kan inte bli annat än bra ju. Ska dra nu, ska hjälpa pappi och handla kuljul hehe. Puss.
Såhär ser jag ut idag, lockig och allt. Elin som fixat gooo.

Det finns inga skäl och blicka tillbaks

Hellu! Har spenderat min dag i Örebro med bästa klassen. Var segt i början men blev riktigt bra efter någon timme. Åt Thaibuffé, sprang runt i affärer och tro det eller ej hittade skolavslutnings skor! Saknade dock Felicia tomt utan dig. Skorna kändes väldigt bra, kommer dock få ta av mig dom efter ett tag haha. Ser verkligen fram emot skolavslutningen. Fast får erkänna att jag kommer sakna en stor del av klassen. Aja. Här får ni bild på skorna, dom är finare i verkligheten men denna bild får duga! Puss


Vi skulle nog hamnat här tillslut ändå.

Hellu har inte skrivit sen måndags men det finns inte så mycket att skriva om haha. Igår efter skolan gick jag hem och kolla Eva och Adam, sen var med Oskar. På kvällningen gick jag och mötte Emma och spenderade kvällen med henne. Vilket resulterade i en bra kväll. Idag var vi lediga, tog tillfället i akt att städa och rensa garderoben. Vid tre åkte jag på kalas för min fina kusin som fyller 10 år. Har ätit så himla mycket så är proppmätt. Kom hem vid sjutiden. Har sån himla go släkt haha, riktigt stjärnor. Nu håller jag på och ladda ner en film som jag förmodligen ska spendera min kväll med. Om inget annat dyker upp. Puss.
Föresten så ska jag ha en sådan här fin tatuering när jag får barn tror jag bestämt. Så snyggt.

 


There's no stopping us right now

Hellu, lördagen blev lite som planerad. Träffade ett härligt gäng tjejer och hade filmmys. Igår spenderade jag dagen inne och kollade på Eva och Adam. På kvällen träffade jag Oskir en stund med. Trevligt. Idag har jag pluggat. Skrivit klart sista uppsatsen. Så skönt. Nu ligger jag och kollar på Eva och Adam i väntan på maten. Är hungrig som bara den. Och föresten fick jag sommarjobbet! Den perioden jag ville, med barn på ett till fem år som jag ville och på dagiset vid hembygdsgårn så nära. Det går bra nu peppar peppar ta i träd. Aja, ser fram emot en lugn vecka i skolan, studiedag och en tripp till Örebro med min härliga klass. Allt för mig, vi hörs köra vänner.


I never thought I'd doubt you, I'm better off without you.

Hellu guapas! Hittade mig en klänning i torsdags. Inte skor dock. Men det löser sig. Tveksam på om ni ska få bild på klänningen. Men troligtvis. Igår spenderade jag min dag med skola, med fina vänner på Mastis och en hel del folk hos Emma. Hade väldigt trevligt och kom hem runt ett snåret. Ikväll blir det förmodligenatt vara med dom igen. Får se hur dagen slutar helt enkelt. Blir nog bra i vilket fall som helst. Puss

Lite fina bilder, någon som saknar skor? eller kanske någon som satt sig i skiten genom att ta min telefon?


RSS 2.0