Han var bäst men kommer aldrig mer tillbaka

 
Hellu, tänkte bara säga att jag haft en bra dag. Den har bestått av skola, mys med kusinerna och syster med fruktsallad och städning. Imorgon är det fredag. Har planerat mat på ikea, en shoppingtur och myskväll med mina tjejer. Låter för toppen. Byyye sålänge.
 
Julmys och grejer. Tycker ni ska följa mig på instagram med. Julialarssson heter jag där som ni ser.

Nu kör vi da


Våran värld är sjuk, passa på och njut imorgon kan det va slut

 
Helllllu! What's up? Nejda men ärligt. Har haft några bra dagar sen jag skrev senast. Igår spenderade jag min dag i skolan och sen när jag kom hem blev det portkod marathon med trevligt sällskap. Idag har jag hunnit med en jäkla massa. Har träffat Felicia för första gången på länge. Har varit ute och sprungit, läst och ätit middag hos faster. 
Bra dag helt enkelt! Imorgon är det trosdag också, jises vad tiden går. Aja, nu ska jag gå och lägga mig, lycka. Höjdpunkten på dagen typ haha.. Byeeee!
 
 
 
 

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

 
Dessa tjejer är duktigaaa, älskar deras dialekt när de sjunger också, gör hela låten.

They say it's what you make, I say it's up to fate

 

Den här dagen har bestått utav mest dystra saker. Och ändå har jag a big fucking smile på mina läppar, vad är det med mig? Trasiga byxor (89 paret på en månad?)  + dålig hårdag + krångel + dåligt väder = glad julia tydligen.. Scaryyy

 


your e-cards

 
 
 
 


Dum av dig

Hey bitches! Torsdag, dagen innan den där bra dagen ni vet. Har spenderat min dag i skolan och på klasshanboll och kollat sötaste lillasyster med pappsen. Myys. Har även kört ett bodypump pass förut i skolan, vilket förmodligen leder till en fredag med träningsvärk, gött på sitt vis. Ja iallafall, eftersom vi har nytt schema slutar vi vid 11.40 imorgon, gaaah för gött! Då ska jag hem och bara lägga mig en stund. Till kvällen blir det tacomys och sådär med mina tjejer. Kan nog inte bli bättre. NU ska jag gå, herra bitches.
Den där lilla skapelsen kan allt göra mig glad. Lillasyster hjärtaaaa.

Kill them with kindness


Happiness

 

Tänk om jag blir någon annan som inte känner någonting

 
Hej amigassss! shiiit vad tiden går fan, redan tisdag. Skrev senast i lördags morgon så tänkte skriva lite vad jag gjort sen dess. I lördags kväll hade jag som sagt filmmys med braaa sällskap. Väldigt trevligt faktiskt. Söndagen spenderade jag med tv tittande och mys framför solsidan med pappsen. Och sen till den här veckan, igår var det skola, dagen gick snabbt som bara den och när jag kom hem tog jag mig en springtur. Kändes väldigt bra faktist så nu ska jag och min goda vän Julia börja vårt nyttiga och träningsfyllda liv, hehehhe. Idag har jag bara varit i skolan och kollat på portkod, alltså ärligt vill bara se mer jöö. För bra helt enkelt. Men hörniii, nu ska jag försöka ta mig in i duschen, så puss och hej guapas. 

Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska

 
Hej snyggingar. Är på toppenhumör, hur skönt som helst jöö. Igår följde ju mina fina klasskompisar med hem till kristinehamn så jag och Julia fick visa dom runt lite i ''storstaden'' som det var i deras ögon haha.. Kollade innebandy och hade det allmänt trevligt, bäst. Efter innebandyn gick jag hem till kusinerna och spenderade natten där så har glidit runt där och myst med te och så hela förmiddagen. Händer inte så ofta att jag är där så var förjäkla mys faktiskt. Ikväll ska jag spendera kvällen med fint sällskap, blir förmodligen en bra kväll! Vi hörs guapas!
Snodde kusins shorts och gjorde om dom så dom passade mig haha..

Att dö för

 
 
 
 
Hennes utseende är fasen att dö för. Ännu ett I-lands problem, välkommen i klubben.

Klara gymnasium

Hej igen. Aktiv osv. Tänkte bara rikta mig lite till er som är kommit in i ''vad fan ska jag välja'' ångesten (alltså 97or).
Eftersom jag var där för ett år sedan, och nu är hur nöjd som helst med mitt val så tänkte jag säga att om ni gillar deras arbetssätt (alltså att ha mycket eget ansvar) så tycker jag absolut ni ska välja Klara. Så himla bra skola med toppen lärare! Skulle jag få välja om skulle jag inte ändra någonting faktiskt. Allt för mig. byyee.

Vadfan är det med dig, är du rädd att någon häromkring ska se dig? Är du rädd att någon här ska dra ner dig?

 
 
 
Hey bitches! Ursäkta mitt ordval. Har haft en toppen vecka om man bortser från min förkylning och mitt halsont. Sängen har lockan tusen gånger mer än att sätta sig på tåget alla dagar denna vecka. Men när jag väll kommer till skolan går det fort som bara den och jag får träffa mina fina klasskompisar så jävla bäst är niii (peppar peppar ta i trä).. Igår fikade jag med fina Emma också, myys var det. Påtal om klasskompisar ska jag ha med mig Sofia och eventuellt Mikaela hem imorgon för en mysinnebandykväll. Kan ju inte bli annat än bra! Nuu ska jag försöka städa lite och dricka te. Blir bra det! Puss på er!
Sista bilden är jag med mitt gammla hår. Galenskapare jag är som klipper bort det dåå.

Same game different level


Talk to me now tell me whats wrong

Hej där! Även min lördag blev bra trotts allt. Umgicks med finfint folk hos Julia och så. Igår gjorde jag inte alls mycket, kollade one tree hill och mös med pappa på farsdag. Tänkte inte bli så långrandig utan ni får ett par bilder från helgen bara. NU ny vecka, döda mig någon? Sängen är för lockande.
Fick bli denna bild, enda bilden som jag har på datorn och har lite brått. Så Ni får fler bilder någon annan dag.

Shazaaaaaam

Undrar hur många av de där visningarna som är av mig, många iallafall tröttnar konstigt nog aldrig. Och bara för jag kollar på dessa är jag inte super gansta, tycker det är underhållande bara heheh.
 


Du är nån annan nu i och för sig men när du strippar och klär av dig är det samma grej

 
 
 
Heeeey bitches. Nejda, ni får ursäkta mitt ordval! Äntligen helg, som jag längtat. Spenderade min fredag igår på bästa sätt med bra sällskap, te och one tree hill. Tre favoriter på en kväll haha. Idag ska jag umgås med miina tjejer, känns som det var längesedan vi träffades alla, dock är inte Anna med, inte bra. Men iallafall så ska vi umgås at Julias place, för bra. Känner att livet är bra nu fasen. NU ska jag duscha, hejdå människor.
Jag vilse på djurgården för ett tag sen och min och elaka Julias konversation, elak osv
 

True words


- Kid Cudi
- Justin Bieber
- Bruno Mars
- Zayn Malik


Vi brukade prata varje dag och jag, jag saknar det men jag svär jag tackar dig för alla våra minnen

 
 
 
Hellu sniggingar! Måndagmorgon och skola, tur jag har sovmorgon annars hade det varit tufft.. Sista helgen på lovet var väldigt bra. Fredagen bestod utav innebandy kollande och en trevlig kväll hos Becca med trevligt folk, rätt stört vart det där på slutet, ville bara hem och lägga mig haha. Ajaa, lördagen spenderade jag till en början med one tree hill. Kvällen spenderade jag med trevligt sällskap och filmmys. Inga fel faktisk, och gårdagen var mest att ligga inne och kolla oth, Freja var här en sväng med, himlans gött att träffa henne med! Aja ska göra mig iordning nu, hejdååå!

Every song reminds me of what we used to be

 
Har haft bra dagar sen jag skrev senast, träffat bästa klassen (högstadieklassen daa), umgåtts med annat fin folk och besökt karlstad. Det går bra nu vettu. Nejda men tänkte bara visa att jag klippt mig! Äntligen fick jag bort en decimeter eller så.

RSS 2.0