Du ligger med någon annan tönt

Har spenderat dagen med fina människor. Har bästa familjen och vännerna UTAN TVEKAN. Efter denna påsk är jag 450 kronor, ett armband, ett nagellack, en stickad tröja och en iPad rikare. (Ipaden är till hela familjen). För bra. Nu ska jag stänga mina blå. Få drömma mig bort lite. Det behöver hon. Puss.


Samma nätter väntar alla


Har länge velat lägga vantarna på din elegans

Hej! Jag har suttit och skrivit världens längsta inlägg men det försvann. Kul? Nej. Aja. Var ett tag sedan vi sågs och sen senast har mina dagar varit fyllda med bra människor, skratt, skolångest och te. Det bästa av allt är att nu är det slut på skolångest och lov. FYFAN vad jag behövde det nu. Har en bra känsla. Blir förhoppningsvis ett himla bra lov! Aja nu ska jag gå. Ikväll ska jag spendera min kväll med bra sällskap, får väl se vad vi gör. Bye bitches.


Se men inte röra är den fulaste regeln i världen och jag bryter den nu

 
 
 
 
Hej Bitches, long time no see. Tänkte berätta lite om min helg, har haft en himla bra helg faktiskt.
Min FREDAG bestod utav fint folk, en massa skratt, firande av Louise som fyllde 18 och en bra kväll helt enkelt. Hade väldigt kul med bra människor och somnade inte förrän sent. 
Min LÖRDAG bestod mer av filmmys, massa prat, håkan i högtalarna, mys och trevligt sällskap. En myskväll helt enkelt. Kom hem vid halv två tiden efter en promenad hem. 
Min SÖNDAG blev en riktig deg-söndag. Träffade släkten och låg inne och kollade serier. Åt god mat gjorde jag också. 
Min helg har alltså bestått av det en helg ska bestå av, lite av varje! Nu ska jag dra, ciaooooo!



 

Vill ha sommar och peace & love NU




.




Nu får ödet bestämma resten men jag känner att, att hålla om dig vekar vara straffbart


Igår var en bra kväll. Finns mycket bra människor i min omgivning. Verkligen.

Fina vänner har jag 


Sne och så

Fick inte upp dörren till toan, blev räddad som tur var.

 


Glöm dina bekymmer innan du har blivit introvert

Hellu. Ikväll ska jag umgås med mina fina tjejer (förutom anna :(( ). Känner att det kommer bli en brabra kväll. Har klänning och hatt tema, blir intressant haha... SKa få träffa saknade becca med. Just nu känns livet bra, och jag lever ju i nuet så :P. BYEEE BITCHES. 
I'm watching you eller liknande borde det nog stå här. 

För älskling det vi mest av allt vill ha är det som aldrig kommer bli vårt

 
Hello. IT'S FRIDAY. and soooo on. Är inte på så jättebra humör idag, vet inte vad som orsakar det men så är det. Ska försöka ta mig ut och hitta på något nu iallafall! Imorgon ska jag umgås med fina tjejer, äta och så. För bra. Helg är ju iallafall guldvärt. ALLTSÅ känns som jag skriver i gåtor.. Igår hälsade jag på gos-kusin med, mys såklart. Ska dra nu, bye bitches. HOPPPPPPAS ni har en cp-bra kväll för nu ska jag gå och göra min bättre!
MITT LÅNGA HÅR ÄR PÅVÄG TILLBAKA. YEYYYYY.

Inget kunde röra oss då, ingen kunde skilja oss åt och ibland undrar jag vart det tog vägen




Fina människor

Sov hos Sofia inatt. Myste med henne och Ebigail hela dagen igår. Fyfasiken vad jag gillar er.


Jag kommer älska dig när jorden gått under

Det kommer aldrig vara över för mig. Säger bara FYFAN, han gör det igen och min dag är räddad. 

Måndag och ja ä inte bitter

 

 


Fuck you söndag

 

OBDERVERA ATT BILDEN SOM FANNS HÄR INNAN. HAR TAGIT BORT DEN..VAR MED MIG I GRÅ MJUKISBYXOR.. fyfan, insåg att det såg ut som om jag var byxlös. Pinsamt.


Enjoy life while you can

Hej däär. Har haft en bra helg! Fredagen började med mys med braiga tjejer. Fyfasen vad jag gillar er ärligt. Kom hem vid ett-tiden då jag bara hann sätta på en film innan jag bestämde mig för att gå/åka ut igen. Hade en bra natt också. Lördagen spenderade jag till en början med att sova haha, var trött som bara den fasen. Sedan komma Freja hit så vi spenderade kvällen med matlagning, mello, chips och filmer. Rätt gött ändå. Idag har vi kollat på film och legat i sängen. Ska fortsätta min dag så, film, dator, dusch och mys i sängen. Hur bra som helst Yes. Här får ni lite bilder fån min helg med. Enjoy eller något. Byeee.
Första delen av kvällen med tjejera.
Ägare av fyra tattueringar på en natt, den ni.. Har på armen och vaderna med. Fint YES.
Fina Freja

 

Ingen kan fly när idealen bara ekar

Hej. Har inte skrivit påriktigt på ett tag. Men har hunnit med att gå i skolan, varit super nära på att stanna hemma, druckit massa te, sovit som fasen, varit glasögonorm för en dag och umgåtts med farmor sen senast. Ni får lite bilder från senaste med. Nu ska jag och mina hör och häpna (!!) NYrakade ben gå och lägga och och kolla pll. Förjävla bra. Just i denna sekund är livet bra såå.

 


Äntligen


Kyss mä. Hatar sådanna här bilder yes.

 

 

Jag vet inte vad det är. Men något får mig att inte ge upp på dig.


Hellu. Tisdag = min hatdag. Dagen gick helt okej ändå! Fick information att vara aupair i skolan. Ärligt fyfan vad jag skulle vilja vara det när jag fyllt arton. Ett år i USA. Merit och erfarenhet som bara den ju. Aja, efter skolan tog jag med mig Mikaela och Sofia ner på stan. Köpte mig en jacka på vila såhär till våren. Dåliga mobilbilder får duga sålänge, är iallafall nöjd med mitt köp! Träffade Anna på tåget så när vi kom till Kristinehamn tog vi en tripp till maxi.. När jag kom hem var jag barnvakt åt Nelly, åt kakor, dansade just dance och lyssnade på musik. Bra dag ändå. Idag är jag glad, glada dagar är fasen bra dagar. Puss.


PLL


Jag tänker på dig ibland. Speciellt kvällar som denna.

Helllu. Första dagen i skolan efter lovet gick helt ok. Efter skolan bestod min dag av en promenad med Elin, te drickande och nu avslutar jag den med en av världens bästa filmer. Taken. Imorgon är det tisdag, inte direkt min favorit dag på veckan men. Varför sira för det hehe. Byee.


Så många frågor inga svar.


Kom igen dåååååå


Tumblr


Klicka på bilden så kommer ni till min Tumblr. Är nog som mest aktiv där. Bye.
 

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv underbara du

Bilder från igår. Somnade vid halv fyra tiden inatt bredvid Ebigail. Trevlig kväll ändå! Pussss


Inte alla som har en egen kaning ;) Nej men bra tjejer det där!

"godmorgon-söndag" bilder.

 

 


För då kände jag doften av dig. Och jag har känt den förut. Men det är så jävla mycket svårare nu.


Bra kväll med bra folk igår. Ikväll blir det taco-mys med bra tjejer. Får finbesök också, fina Ebigail kommer. Blir trevligt! Bilder kommer någon annan dag, orkar inte nu.. 


Goodbye my almost lover

Ikväll ska bli en bra kväll minsann. Förresten så har jag färgat mitt hår i en blondare kulör. Vet inte vad jag tycker än fasen.


Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din

Har spenderat senaste dygnet med bra tjejer. Några som saknas dock. Ikväll ska jag och spendera kvällen med bra tjejer. Ser fram emot en bra kväll ja. Bye bitches.


RSS 2.0