Men kan vi inte bara visa världen vad som är rätt och vad som är fel? Vad som är vi och vad som är dom?

 

 


Hej på er! Måndag idag, vaknade tidigt trots att jag hade sovmorgon. Ville helst ligga kvar i sängen och stanna där hela dagen men det var bara upp och hoppa. När jag väl kom upp gick jag hemåt för att sminka mig och äta frulle. Sen dess har dagen gått i ett. Skolan gick snabbt. Gick ner på stan med mina fina tjejer Ebigail och Sofia efter skolan i hopp om att hitta något fint till imorgon. Fann inget dock.. Så får se hur jag löser det hela. Imorgon är det Valborg och jag ska fira det med bra människor. Känns bra. Nu ska jag måla naglarna, hejdåååå.

Trött tjej på bild


I love it


Vi kan gå vår egen väg

Hej på er! Har spenderat min helg på bästa sätt. Har solat en massa, kunde ligga ute i bikini till och med (!!). Har även ätit massa glass, kollat på filmer och bara myst. Kom hem vid ett-tiden efter en mysmorgon, sen dess har jag hunnit sola och nu kollar jag film. Joramensåatte. Måndag imorgon, sen ledig tisdag och onsdag. Älskar livet en aning ibland. Pussen.


Folk viskar om oss, säger att vi inte hör ihop.

Hej på er! Orkar inte skriva mycket. Tänkte bara säga att jag spenderat senaste tiden med förjävla bra människor som får mig att må toppen. Sådäså. Nu ska jag snart sätta på en film och invänta sällskapet som ska förgylla min kväll. Köpte en ben & Jerry's och jordgubbar också, det är ju trots allt fredag. Ni får ha en toppen kväll hörni! Pussss.


Säg att du är fri tillslut

Hej!! Är fortfarande i någon slags chock efter gårdagen. Sjukaste jag någonsin varit med om ärligt. Idag har jag inte gjort mycket mer än att träffa mina fina tjejer. De är så braaaa. Har hunnit med en springtur och att läsa igenom svenskan också. Var himla gott att vara ledig idag faktiskt. Nu ligger jag i badet och lyssnar på musik. Just i detta nu är livet så sjukt bra. Pepparpeppar. Nu ska jag ligga här en stund till sen sätta på en film. Hejdååååå!


En för alla. Alla för en.

Sjukaste jag varit med om

Klicka på bilden

 
 
 

Och alla frågar om jag känner någonting för dig Och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig

 
 
 
Hej på er!  Det blev en väldigt bra lördag med fina människor. Somnade någon timme in på natten. Vi vaknade redan vid niotiden första gången men låg kvar och sov. Så mysigt. Ville inte riktigt vandra hemmåt men var tvungen då jag skulle göra mig iordning inför fotograferingen. Den gick bra och det var riktigt kul faktiskt. Idag har jag spenderat min dag med Freja, äntligen fått träffat henne. Var längesedan. Hon är megabra! Aja måste kila nu. Imorgon är det nationella i svenska sen bär det av till Stockholm, globen där mina ögon och öron ska få fyllas med Justin hela kvällen. Klagar inte alls! PUSS.
 
 
 


Jag är din om du är min

Hejjjjjj! Helg äntligen. och jag måste påpeka att jag verkligen gillar helg. Min fredag gick snabbt. Tandläkaren gik bra, skolan gick sådär i brist på koncentration dock. Kvällen spenderade jag på bästa sätt. Fint sällskap, musik, film och mys. Inte lätt att slå det alltså. Idag har jag inte gjort mycket mer än att lyssnat på musik, struttat runt och plockat i rummet och lagat mat. Ska spendera kvällen med bra folk, måste ju betyda att det blir en bra kväll eller? Ska dra mig mot Clara vid sex-tiden, innan dess ska jag inte göra alls mycket faktiskt. Imorgon ska jag fullfölja det jag var på möte om förra söndagen. Får hoppas att det blir bra och kul! Tror jag det blir, har mammi som stöd också ju! Ha en fortsatt bra helg!
(skulle publicerats för någon timme sedan, men whatever)

Joramensåatte, om tre dagar


.


Om det här är allt som blir så dör jag

Hej på er! Igår var en bra dag. Håkans nya album släpptes och livet kändes komplett. Nej där överdrev jag, men han gör det igen. Sjukt. Spenderade eftermiddagen och kvällen med bra sällskap. Kollade safe haven, den borde ni verkligen se! Idag är det torsdag och jag har hunnit med en massa. Skolan gick någorlunda snabbt, hade friidrott och givetvis fick jag till det så mitt vem gör aningen ont just nu. Men det förvånar mig inte! När jag kom hem satt jag igång och städa. Tog en paus och åt hamburgare med killarna och Nelly och återgick sen. Nu har jag precis duschat. Tänkte göra mig en kopp te och sen lägga mig och lyssna på musik. Imorgon är det tandläkaren och fredag. Asbraaa. Puss.


Han gör det igen


Jag vill bort från tragik för att uppnå eufori

Den här dagen blev en bra dag. Nationella gick helt okej och nu är den muntliga delen gjord. Yess, vad gött! Efter skolan har jag hunnit med att träffa Elin (aka knivtjejen), druckit te, målat mina naglar, duschat och nu kollar jag på film. Tänkte somna till denna film då jag är väldigt trött. Onsdag imorgon och det blir förhoppningsvis en bra dag. Byee, ni får en bild på skulan in le sun också. Solen tackar jag högre makter för just nu!


Var är du ikväll?

Pitch perfect, frukt och te får göra min kväll! Ha en bra kväll hörni.


Bästa filmen

Undrar hur många gånger jag kollat på denna. Lika bra varje gång. Lätt.


Om du vill ha en idiot lägg din hand i min

MÅNDAG. Gillar det inte,men försöker tänka att det är ett steg närmre fredag. Positiv yes. Jag mår så bra just nu. Sitter på bussen med Håkan i lurarna. Dock ser mitt hår som nyss var lockigt mer ut som ett fågelbo efter allt regn. Vem bryr sig om hundra år?? Kolla vad långt det blivit med. Ha en bra måndag! Min ska spenderas med plugg eftersom det inte blev så mycket av det igår... Hejdååå.


Badterapi


Är medveten om konsekvensen att det kommer tillkalla ångestkänslor


Hellu. Kvällen igår blev väldigt bra. Ställde klockan på halv åtta. Ville bara ligga kvar där hela dagen men nepp. Fick skjuts hem och vid halv elva gick jag på ett "möte". Det gick bra, får se hur det utvecklas och vad som händer. Resten av denna dag ska spenderas med te i mängder och pluggggg. YES. Eller nä. Men sånt är livet. Bye sköningar!

 


I staden där jag trodde att jag träffat alla där fick du mitt hjärta stanna

 
Igår var en bra kväll som spenderades till största del med Anna men även med annat trevligt folk. Somnade några timmar in på natten i min säng, var himla skönt faktiskt. Idag vaknade jag vid tolvtiden, inte okej, men skönt om inte annat! Idag ska jag ta det lugnt och kvällen ska spenderas med trevligt sällskap. Känns som om det blir en bra dag därav. Nu ska jag göra mig lite te, ciaooo. 
 

Hon är ensam och känner en längtan

Hellu. Gårdagen bestod av mys, musik, tv, te och häng i ifk Göteborg tröja haha.. Det vart en bra kväll. Började denna morgon med brakfrukost, mamma kan hon! Jordgubbar och grejer. Och det är FREDAG!! Så nu ska jag till skolan, sen är det helg. Vet inte riktigt hur den ska spenderas. I love it.


Det är bara bra att jag inte blir för bekväm

Hej! Igår anlände min pärla, äntligen. Faktiskt skönt att få se vad man skriver och inte bara se massa sprickor.. Tack pappa! Idag är en bra dag, skolan gick snabbt och bra. Nu ska jag iväg och spendera resten av den här dagen med bra sällskap. Imorgon är det fredag. Jag känner bara yeeees. Aja puss!


All of your flaws and all of my flaws

Fem Om mig
 
1. Jag har svårt att hålla tyst. Jag pratar mer än gärna, dock bara i situationer med människor jag känner mig trygg med. Jag går alltid runt och nynnar, sjunger eller pratar (inte med mig själv). Det har lite blivit som min signatur. Träffar ni någon som är lite galen, lite (väl) pratglad och oftast bär på ett leende, så är det antingen jag eller någon som är väldigt lik mig. Om jag är nedstämd kan jag dock bli väldigt tyst. Så en kväll med massa prat omo allt mellan himmel och jord, med en människa man tycker gott om är en jävligt bra kväll i mina öron.
 
2. Jag drömmer ofta mardrömmar om godis. Jag vet det låter helt sinnesjukt och så vidare. Men det är sant. Jag kan vakna i världens panik för att jag drömt att jag ätit godis. Eftersom jag inte ska äta godis förrän januari antar jag att det är mitt undermedvetna som påminner mig. Men jag ska klara det, fuck those nightmares, no candy for meee. 
 
3. Idag saknar jag slutet utav nian och sommaren därefter. Då var mitt liv så perfekt. Och det fortsatte vara perfekt hela sommaren.Det var sol och jag avslutade min högstadieperiod med en sjukt bra klass. Vi var så jävla bra tillsammans på slutet och inte nog med det så hade vi sjukt kul. När sommarlovet började bjöd det på sol, sena kvällar, mat, samboskap med Emma, fina människor, bad och spontana idéer. Kombinationen var sjuk och jag mådde sjukt bra. Nostalgi.
 
4. Jag har stora planer med livet. Om inte dina drömmar skrämmer dig är de inte tillräckligt stora, right? Number one på min to do list är att lämna den här staden och resa. Till och börja med en storstad, kanske New York? Jag vet inte men jag vill ut i världen. Ska prata om detta på mitt nationella vilket gör drömmen aningen starkare för tillfället.
 
5. Just för tillfället är det typ lite småkoas. Mina hormoner får mig gråta 24/7. Till och med när jag inte är ledsen. Hörde ett intro till en låt - tjöt. Satt på en film - tjöt. Såg en gif där en kines grät - tjöt. Men ärligt ? Vablireeee? Okej det där med låten, men kinesen som tjöt och inte ens såg ledsen ut, varför? (Saken är att jag inte är ledsen, är asglad just nu haha ?)

Och jag föll för någon på någon fest någonstans

Hej på er! Tisdag som är en av de träligaste dagarna blev en bra dag. #Livetäger känner jag :pp. Sitter och dricker te med Becca och mår allmänt bra. Hon fick precis en snilleidé så nu ska vi förverkliga den, byeeee.
Ps. Är så glad som jag ser ut, yes.

 


.


Faller jag nu går jag sönder

Hellå. Avslutade kvällen igår med dear John. Bästa filmen med bästa musiken!
Idag var det skola och trotts det var jag inte ett dugg bitter! Mår bra just nu, livet är bra. Efter skolan mötte jag Freja. Vi tog en tripp på stan då jag behövde nytt nagellack. Vi avslutade det hela med glass, himla bra. Gick hem till mig en svänga, den där tjejen är såå bra. Hon gick vid halv sex och sen dess har jag hunnit dricka kaffe, fixat naglarna och målat dem med nya lacket och lyssnat musik med pappi. Nu ska jag äta med pappa och Kristian som är här på besök. Brabra. Vi hörs hörni!

Imorse var hon pigg och glad. Körde på nya G-star jackan också.


Och jag vill inte verka obstinat, men jag älskar att hata den här fucking stan

 

Äntligen

En ny vit osprucken femma är påväg till mig. Braaa.


Kan du göra mig hel igen?

Hej på er! Igår var en bra kväll. Somnade några timmar in på natten till ljudet av Håkan och liknande musik. Helt okej slut på en bra kväll. Eller mer än okej, till och med väldigt bra. Vaknade till ordentligt vid halv elva tiden. Låg kvar i sängen en bra stund. Spenderade sedan någon timme framför tvn med te. Anlände to ma place vid tvåtiden och sedan dess har jag bara hunnit med att lyssnat på massa bra musik och ätit popcorn. Idag ska jag inte göra mycket annat än att plugga skulle jag tro. Näringslära it is.. Vi kanske hörs senare!


Let's dance our tears away

Hej på er! Ligger i sängen, lyssnar Håkan och dricker te. Livet är allt bra ändå. Min kväll igår var också bra. Min dag blir förhoppningsvis lika bra den med. Ser ni vad positiv jag är ? Sick man.. Hoppa att Freja kommer inåt stan inom en snar framtid också. Nu ska jag koka en kopp te till och sen ska jag duscha minsann! Puss o hej.


Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig

Hej! Gårdagen bjöd på shopping, mat och fika med en hel bunt fina tjejer i Karlstad. Hittade mig bara en bikiniöverdel men den satt bra så är ändå nöjd med den! När jag vi anlände till Kristinehamn lagade Emma mat till mig och Freja och runt tio anlände jag till mamma. Imorse gav jag henne frukost på sängen dagen till ära. Kom till pappa vid tretiden och ikväll ska jag spendera kvällen med bra sällskap. Blir bra det. Mår dock lite dåligt, lite ont i kroppen och så. Men några Alvedon och te får vara mina bästa kompisar innan jag ska iväg. Bye bye!


Vi måste börja leva

Fick en kommentar. Tänkte svara på den i ett inlägg då det är många som påpekat min fuck you-fingers dille. Har inget bra svar på frågan tyvärr. Har blivit en vana haha.. Ska dra ner på det, promise!!


Kärlek har svikit mig allt för många gånger och jag vill ha dig


Hej på er! Har spenderat senaste tiden antingen i solen eller med bra människor. Igår hade jag det ytterst trevligt. Idag är dock inte livet på topp då jag pajat min telefon. Tusen sprickor. YES. Tur att jag ändå ska beställa ny men träligt i vilket fall.. Speciellt då lilli skulle få den.. Aja.. Fast när jag tänker efter är telefonen det enda som inte är bra just nu. Det känns bra nu (PEPPARPEPPAR). Idag vaknade vi redan vid niotiden och då knallade jag hemåt. Åt lunch i solen. Och nu sitter jag och lyssnar på musik och ska göra mig iordning lite smått. Ska en svänga på stan med Julia och Anna sedan ska vi möta tjejerna för pizza vid halv sex tiden. BLIR BRA DET! Vill inte att lovet ska ta slut ju:((( aja bye bye Bitches!!


Snälla kom närmre. 37 grader celsius är allt som behövs.


Frukost i solen med paddan som sällskap. Glass och promenad i solen med bästis. Och nu ut till Elin för att umgås med bra tjejer. Bra bra.

Serious face vs Smile


RSS 2.0